≡ Menu

Apollo

Naar Gokkast Top 20

Win in het heelal met de Apollo gokkast

De Apollo fruitkast is  een gokmachine van Fruitkings die al wat langer in het assortiment zit en nog steeds erg veel gespeeld wordt. Het thema van deze gokkast is de ruimtevaart. Je vindt dit dan ook terug op de winsymbolen van deze prachtige fruitmachine met  astronauten, manen en Nasa emblemen. Je waant je in de ruimte als je op deze gokkast speelt.  De gokkast Apollo heeft zoals de meeste machines een boven en een onder spel. Het beneden spel heeft  4 rollen . Je kan hier maximaal op 1 winlijn spelen. Op het benedenspel kan je nudges sparen. Dit doe je als het “NASA” symbool verschijnt op de winlijn. Je krijgt dan een zogenaamde nudge . Met deze nudge kan je de winrol laten zakken om een winnende combinatie te maken ! Heb je 3 NASA symbolen gespaard dan kan je de rol zelfs 3 keer laten zakken(nudgen). Je snapt wel dat door het gebruik van deze nudges de winkans flink wordt verhoogd omdat je veel sneller combinaties maakt.  Heb je een winnende combinatie, dan heb je de mogelijkheid om te gokken met het gamble spel.
Hierbij kan je met 1 druk je inzet verdubbelen. Het je prijs dan kan je deze punten ook naar de winbank  verplaatsen om te spelen in het bovenspel.

Het bovenspel van de Apollo gokkast

Het bovenspel van de Apollo fruitmachine heeft ook 4 rollen. Als extra zit er een mooie optie bij deze gokkast. Dit is het bekende hoger of lager spel . Met het extra symbool op de winlijn en een winnende combinatie wordt dit spel actief. Dan kan je op hoger of lager gokken. Heb je goed gegokt, dan win je iedere keer 2 credits.  Wil je uitcashen dan klik je op reset of take win knop. Hoe hoger je inzet, hoe meer je kan winnen op deze Spacy gokkast !


California SunsetCalifornia
Multi PlayerMulti Player
Wheel of Fortune
Mega MoolahMega Moolah