≡ Menu

Je hebt de naam van de gokkast Jokerizer misschien wel eens gehoord. Dit is een bekende gokkast van Yggdrasil. Je hebt een hoog uitkeringspercentage van 98% op deze gokkast.

Er kan gespeeld worden op 5 rollen, met 3 rijen en er zijn 10 win manieren. Om een goed beeld te krijgen van deze gokkast online raden we je aan om het zelf eens te proberen. Daarom leggen wij je er graag meer over uit, het enige wat je hoeft te doen is dit op je gemak doornemen en dan ben je voorbereid. Er zijn bonussen, symbolen en nog zoveel meer extraatjes te vinden op de gokkast. Dit maakt het spelen alleen maar leuker en nog spannender. De kans dat je een winst pakt is groot, dus zorg dat je er bij gaat zijn en weet wat de voordelen zijn van deze gokkast.

Jokerizer Mode bonus

Het is een heel spannend bonusspel als je kiest voor Jokerizer Mode. De kansen op winst worden zo namelijk erg vergroot. Je hebt dan namelijk kans op een mysterie winst van wel 6000 munten, dus dat kan niet op! Als je een winst hebt behaald dan wordt de bonus geactiveerd. Je kunt dan of je prijs claimen of je kunt de bonus spelen. Bonussen op gokkasten zijn altijd interessant dus zorg dat je er ook alles over te weten komt en nagaat hoeveel geluk jij vandaag hebt op de rollen. Dit kan door de gokkast te openen en te spelen en wie weet heb jij ook wel een mooie bonus te pakken. Je hebt de kans en eens heb jij het geluk dat je het ook ervaart.

Symbolen gokkast

Er zijn een groot aantal symbolen te vinden op de gokkasten die overeenkomen met de gokkasten uit onze top 20. en dat zijn onder andere druiven, citroenen en kersen. Ook heb je de zevens en de bekende klokken. Het is goed dat jij je keuze gaat maken om na te gaan welke symbolen jij nodig hebt op de rollen. Hoeveel zijn dat er dan en welke prijs krijg je? De prijzentabel zal je uitleg geven en dan zie je ook direct overzichtelijk wat het gaat worden. Je hebt zo een goed beeld welke symbolen het meest winstgevend zijn en daar wil jij toch ook wel je voordeel mee doen? Kies er daarom voor om je goed voor te bereiden en de prijzentabel te openen, want zo weet jij wat je mag verwachten en hoe alles kan gaan.

Jokerizer mode

De Jokerizer mode wordt geactiveerd door iedere lijn winst. Spelen kost je 20 munten per spin. Als er tijdens de bonus 2 jokers in beeld komen dan heb jij de mysterie win al behaald. Dit kan erg snel gaan. Je kunt gedurende de Mysterie win tussen de 1000 en 6000 munten verdienen. Als je 3 jokers hebt op willekeurige plekken dan kan het feest beginnen. Je komt jokers alleen tegen op de rollen 2, 3 en 4. Iedere ronde heb je weer kans om deze mode te activeren, daarom is het ook zo interessant. Je hebt veel kansen en de spanning zal toenemen wanneer je het eenmaal hebt ervaren. Ook op je mobiele apparaat kun jij deze gokkast spelen. Het geeft je meer vrijheid, want je kunt spelen waar en wanneer je maar wenst. Neem daarom de tijd en ervaar zelf de mogelijkheden en de voordelen.

Ugga Bugga gokkast PlaytechHeb je wel eens van de Ugga Bugga gokkast van Playtech gehoord? Er kan gespeeld worden op 2 x 3 rollen en in totaal zijn er 5 rijen beschikbaar. Aan de linkerkant heb je 3 rollen, je hebt dan een basislijn en bij de 1e druk op spin krijg je 3 symbolen in beeld. Daarbij heb jij de kans om één of meerdere symbolen vast te kunnen houden. Op deze manier kunnen de symbolen op alle rollen in beeld komen. Het gevolg is dat de andere rollen opgevuld worden met andere symbolen. Zo wordt er gekeken welke combinaties er dan zijn gevormd en dan wordt de winst ook aan je uitgekeerd. Je hebt de kans om een symbool vast te houden, dit kan een Wild zijn. Deze kan dan ook andere symbolen vervangen en zo kun jij sneller een winnende combinatie maken.

Er geldt een uitkeringspercentage op deze gokkast van 99,07%. Ook zijn er nog re-spins aanwezig die er voor kunnen zorgen dat het spannender wordt en de prijzen die je kunt winnen hoger worden. Als je nog een beter beeld wilt krijgen van de gokkast, dan is het aan te raden dit item door te nemen. Je komt zo nog meer te weten over de symbolen, een Wild en andere winstmogelijkheden op deze gokkast. Uiteraard kan er geoefend worden op de gokkast, maar met eigen geld spelen kan ook. Speel verantwoord en kom eerst alles te weten over de gokkast en dan kun je goed voorbereid aan het echte werk beginnen.

Gokkast symbolen

Er zijn veel verschillende symbolen op de rollen te vinden van de Ugga Bugga gokkast. Je hebt bijvoorbeeld een bakje met eten en deze kan op iedere positie terecht komen en zorgen voor interessante prijzen. Er zijn verschillende bakjes, met rijst bijvoorbeeld, maar ook een kokosnoot met soep en dan nog de blauwe kom die is gevuld met aardappels. Als je minimaal 3 soortgelijke hebt krijg je interessante prijzen. Je hebt ook nog verschillende kleuren drumstellen, in het bruin, maar ook in het zwart en rood. Dit kan ook gecombineerd worden met andere prijzen. Ook zijn er nog 3 maskers te vinden in de kleuren rood, zwart en geel. Deze kun je vervolgens met elkaar combineren en ook met de drumstellen.

Waarde symbolen

Een Wild is het meeste waard. Als je 3 Wilds hebt, dan krijg jij de hoogste prijs. Ook zal een Wild andere symbolen op de rollen kunnen vervangen. Hierdoor heb jij een grotere kans op een winnende combinatie. Daarnaast is het ook veel spannender op de rollen als jij met deze symbolen in aanraking komt. De prijzentabel geeft jou een goed beeld van welke symbolen er zijn, hoeveel je er nodig hebt en welke prijzen je dan krijgt uitgekeerd. Ook je inzet is medebepalend voor het bedrag wat je krijgt uitgekeerd. De ene keer heb je wat meer geluk dan een andere keer.

Mobiel Ugga Bugga proberen

Je hebt de mogelijkheid om de online gokkast Ugga Bugga ook op je mobiel te spelen. Het voordeel wat je dan hebt is dat er gespeeld kan worden waar en wanneer je maar wenst. Ook kan er dan gratis en voor geld worden gespeeld en kun je bonussen innen. Het enige waar je wellicht aan moet wennen is dat er op een kleiner scherm gekeken wordt. Maar door een paar keer te oefenen ben je er zo aan gewend en gaat ook dat vanzelf. Mogelijkheden genoeg, net als winstkansen want op deze gokkast ga je niets tekort komen. Je hebt de tijd om eerst alles op je gemak te ervaren en dan keuzes te maken wat voor jou het beste speelmoment is.

bridesmaids microgamingMicrogaming heeft de gokkast Bridesmaids ontwikkeld en zoals je misschien al doet vermoeden is deze gebaseerd op de chick flick film. Het is de hoogste tijd dat je er alles over te weten komt, voordat je zelf een gokje gaat wagen.

Goed voorbereid beginnen is het beste wat je kunt doen en daarom kun je maar beter snel verder lezen. We geven je namelijk meer informatie over de online gokkast, maar ook over de bonussen en jouw winstkansen. Lees daarom op je gemak alles door en dan kun jij de keuze maken of je eerst gaat oefenen of met je eigen geld wilt spelen bij een casino naar keuze. Microgaming heeft al veel gokkasten ontwikkeld en laat geen enkele speler in de steek. De kans op prijzen is groot en jij gaat daar snel achter komen als je ook mee gaat doen.

Bonussen Bridesmaids

Voordat je een gokje gaat wagen op de gokkast Bridesmaids is het goed om meer te weten te komen over de bonussen waar je mee in aanraking kunt komen. Je kunt met veel bonussen te maken krijgen en dat begint wanneer dat je 3 of meer bekertaart strooi symbolen hebt. Dan zie je op je scherm 4 cup cakes en een Wheel of Fortune. Dan kies je een cake en dan wordt het spannend. Je kunt dan namelijk 6 bonussen winnen en deze lichten we uiteraard toe. De eerste is de Friendship free spins bonus, dan krijg je 10 free spins met diverse karakters die gestapeld zijn op bepaalde rollen. De winst kan dan van links naar rechts en andersom behaald worden. De andere bonus is Flying High free spins, dan krijg je 10 free spins met Rolling Reels. Daarbij zijn ook symbolen aanwezig die in een winnende combinatie kunnen exploderen.

Zo vallen er dus meer symbolen op hun plaats en is de kans op overwinningen veel groter. Nog een andere bonus is de boutique bonus en dan kies je uit 12 vakjes een passend paar. De jackpot is nog een andere bonus die je kunt krijgen en dan win je een grote prijs. Multiplier is de 5e optie en dan kent deze de waarde toe van je totale inzet. De rest kun jij maar beter zelf ervaren als je een gokje gaat wagen op de gokkast Bridesmaids.

Winstgevend en oefenen

De meeste Microgaming gokkasten zijn erg winstgevend, maar de vraag is wanneer win je? Dit kan niet van tevoren worden gezegd, want je hebt daarvoor veel geluk nodig. Daarnaast heb je ook nooit een idee wat je wint, dit hangt af van de inzet die je plaatst en de symbolen die je draait. Dit geldt ook voor de gokkast Bridesmaids. Je kunt de prijzentabel raadplegen en dan nagaan wat jouw opties zijn. Je ziet dan hoeveel symbolen je nodig hebt, maar ook welke precies en welk bedrag er dan aan je uit wordt gekeerd. Neem de tijd om alles goed in je op te nemen zodat je snel weet of je deze ronde kunt winnen. Iedere draai zal de spanning weer opnieuw te voelen zijn en dan kun jij je keuzes maken. Met een lage inzet kun je op de gokkast Bridesmaids ook mooie prijzen winnen.

Wat veel mensen denken, is dat je altijd met een hoge inzet moet spelen om te kunnen winnen. Maar ook met lage bedragen is er kans op winst en kun jij dus in de prijzen vallen op deze Microgaming gokkast. Ook op je mobiele apparaat kun jij deze gokkast openen en spelen waar en wanneer je maar wenst. Je bent hierdoor flexibeler en hebt een grotere kans op winst omdat je vaker kunt gokken.

the grand gokkastHeb jij wel eens een aantal gokkasten van Quickspin geopend? Mocht dat zo zijn, dan weet je vast en zeker al wat de mogelijkheden daarbij zijn. Daarnaast weet je ook dat je niets tekort gaat komen als je een gokje gaat wagen.

Het zijn erg toegankelijke gokkasten en dat wil zeggen dat spelers met zowel een hoog als een laag budget een gokje kunnen wagen. The Grand is een voorbeeld van een goede gokkast en deze kent een uitkeringspercentage van 96,58%. We maken je vast en zeker nieuwsgierig en daarom leggen we je graag meer uit over deze gokkast. Lees het daarom op je gemak door en dan kun jij er ook het maximale uit halen. Je hebt alle tijd om je voor te bereiden, maar het gaat er nou om wat jij voor kansen hebt vandaag, hoeveel geluk heb je?

Meer over de gokkast

Als je al vaker Quickspin gokkasten online hebt gespeeld dan weet je dat jij niets tekort gaat komen! Op de gokkast The Grand heb jij bijvoorbeeld 214 winlijnen. Dan kan er al gespeeld worden vanaf €0,10 per draai. Daarnaast is er de maximale inzet van €100. Er zijn veel extraatjes die je kunt innen en dat begint al met vele gratis spins en die hebben weer extra boosters die je kunt winnen. In totaal kun je tot wel 2900x je totale inzet winnen. Wanneer je de gokkast hebt geopend? Dan zie je dat het gaat over de jaren twintig met smokings en champagne. Maar waar gaat het nou eigenlijk en wat maakt dit juist zo bijzonder? The Grand is een gokkast die je kunt spelen op 6 rollen alleen de opstelling is wat anders dan je gewend bent namelijk de 3 x 3 x 4 x 4 x 5 x 5 opstelling.

Qua symbolen kan er gezegd worden dat het niet zoveel bijzonders is. Het zijn de wat meer standaard symbolen die je tegen gaat komen zoals de kaarten en deze heb je 6 nodig en dan krijg je tussen de 1x en de 1,2x je inzet uitgekeerd. Maar er zijn ook symbolen die je wat hoger uitbetalen en dat zijn de paarse en groene juwelen. Als je deze 6 hebt dan krijg je tussen de 4x en de 8x je inzet. Als je nog meer over de prijzen wilt weten dan kun jij de prijzentabel openen en dan zie je precies welke symbolen er nodig zijn en hoeveel. Ook je inzet zal dan medebepalend zijn zoals je kunt zien, wat je dan wint. Hoe hoger het bedrag is wat jij in hebt gezet hoe hoger de uitbetalingen zijn bij winst. Let daarom goed op wat je kunt missen en speel verantwoord.

Gratis spins bonus

Zoals je kunt zien is er een gratis spins bonus aanwezig. Deze kun jij activeren als je 3 Scatters hebt. Je hebt dan recht op 6 free spins. Maar wanneer jij 4 Scatters hebt? Dan krijg je al 9 free spins. Dan kun je er ook 5 hebben en dan krijg je 12 free spins en bij 6 Scatters krijg je 15 free spins. Wist je dat je tijdens de gratis spins ook extra bonus boosters kunt verdienen? Deze kunnen weer zorgen voor extra Wilds. Er zijn dan 4-8 Wilds die iedere draai op de rollen worden geplaatst. Je kunt ook te maken krijgen met 1-3 Nudges of met de rollen die gesynchroniseerd worden. Allemaal spannende momenten waar je naar uit gaat kijken dus zorg dat je er ook bij gaat zijn en wie weet wat jij gaat verdienen met de slot The Grand van Quickspin.

Gedurende de maand maart zijn er weer een groot aantal nieuwe gokkasten die je online kunt proberen. We laten je graag kennismaken met de nieuwste gokkasten die deze maand verwacht worden.

Sommige zullen inmiddels al online zijn, anderen komen er al snel aan. Lees daarom op je gemak door wat je mag verwachten en dan kun jij kiezen welke gokkasten jou aanspreken. Uiteraard heb jij de kans om de gokkasten zowel gratis als voor geld te spelen. Maar eerst maar eens bekijken welke mogelijkheden er zijn en wat jou allemaal te wachten staat.

Danger High Voltage 2

Deze gokkast is ontwikkeld door Big Time Gaming. Het is een opvolger van de eerste gokkast en dat is dus veel belovend. Mocht je de eerste variant nog niet kennen, dan is dit de kans om deze eerst te openen. Speel dan de 2e en dan kun je eens bekijken wat deze gokkasten van Big Time Gaming met jou doen. De spanning zal hoog oplopen en er zijn Cloned Wilds aanwezig en ook nog eens een jackpot. Met de jackpot kun je tot wel 36.000x je inzet winnen.

Temple of Nudges

Netent heeft een gokkast ontwikkeld genaamd Temple of Nudges. De belangrijkste spelfunctie op deze gokkast is de nudge. Dit houdt in dat deze de rollen een zetje kan geven. Dit wordt gedaan wanneer ze niet goed zijn gevallen. Het kan zomaar in jouw voordeel werken, er zijn namelijk ook Super Stacked symbolen die de kans op winst nog leuker maken. Zoals je van Netent gewend bent kun je hier ook hoge bedragen winnen want het uitkeringspercentage is weer hoog.

Party Night

Amatic heeft de gokkast Party Night ontwikkeld. Wilds, Scatters en een bonus spel met gratis spins, je komt het allemaal tegen. Ook zijn er Multiplier Wilds aanwezig en heb jij een grote kans om hoge prijzen te winnen. Een goed moment dus om voor jezelf na te gaan welke mogelijkheden je hebt. Steeds meer spelers ervaren wat de voordelen zijn van de gokkasten van Amatic. Daarom is het goed dat je die kans ook gaat pakken en gaat ervaren.

The Grand

Quickspin heeft een gokkast ontwikkeld met de naam The Grand. Misschien is het niet voor alle spelers een bekende ontwikkelaar. Je kunt op deze gokkast spelen met 6 rollen, dan heb je nog 3, 3, 4, 4, 5 en 5 symbolen. Je hebt hierdoor op 214 verschillende manieren de kans op een winnende combinatie te maken. Ook zijn er veel features aanwezig waardoor de kansen op winst alleen maar beter worden. Om een goed beeld te krijgen van welke extraatjes de gokkast je te bieden heeft, kun je de gokkast zelf openen en dan kijken wat The Grand jou te bieden heeft.

Online en mobiel

Je hebt tegenwoordig met de nieuwste gokkasten altijd de keuze of dat je online of op je mobiele apparaat wilt gokken. Het voordeel van op je mobiel spelen is dat er gespeeld kan worden waar en wanneer je maar wenst. Je hebt maar 1 account nodig en dan kun je zowel online als op je mobiel inloggen en er het maximale uit halen. Veel spelers willen de gokkast eerst proberen en dit kan dan ook bij een online casino waar de gokkast wordt aangeboden. Met virtueel te goed kun je dan alles bekijken en vervolgens als het je bevalt met eigen geld gokken. De nieuwste gokkasten van maart 2019 staan voor je klaar, dus waar wacht je nog op?

super eigthies gokkastEr zijn meerdere gokkasten van Netent die erg populair zijn. Een interessante gokkast is Super Eighties, er zijn 40 winlijnen aanwezig en 5 rollen. Er geldt een uitbetalingspercentage van 96,5%. Symbolen zijn er genoeg te vinden op de rollen, te denken aan een walkman, maar ook hoge hakken, een skateboard en een mobiele telefoon. Er zijn ook free spins, Scatters en Wilds te vinden en dan kun je ineens erg veel geld verdienen. Als je meer te weten wilt komen over de gokkast, dan raden we je aan om op je gemak dit bericht door te nemen en dan ben je echt goed voorbereid. Netent staat sowieso al bekend om de hoge uitkeringspercentages, maar daar zal je hier ook echt achter komen. Probeer daarom de gokkast Super Eighties na het lezen van dit bericht en dan kun jij er ook het maximale uithalen.

Meer over de symbolen

Als je op de rollen een Wild 80 symbool tegen komt, dan is dat een Wild. Deze kan dan zoals je wellicht al weet andere symbolen op de rollen vervangen. Alleen een Scatter niet en dat is de enige uitzondering. Heb jij 2 gelijke symbolen met een Wild op een winlijn gedraaid? Dan heb je al een mooie winst te pakken. Maar let goed op want wanneer je minimaal 3x een Wild draait, of meer, dan heb jij veel meer credits gewonnen en dat zal erg verrassend voor je zijn.

Dan is er nog een Scatter op deze online gokkast. Heb jij deze 3 of meer gedraaid? Dan wordt jouw inzet verdubbeld en ook aan je uitgekeerd. Ook krijg je als je er 3 hebt nog eens 5 gratis spins die je in kunt zetten. Maar speel jij met de gratis spins, dan mag je ook nog rekenen op een leuke uitbetaling als je winst behaald. Je hebt dan een vermenigvuldigingsfactor met factor 2. Draai je dan ook nog 3x een Scatter? Dan krijg je 2x de inzet terug en nog eens 5 extra spins.

Combinaties en winst

Het gaat er om dat je een winnende combinatie gaat maken van links naar rechts. Het bedrag wat je wint, hangt ook af van de inzet die je hebt geplaatst. Hoe hoger jouw inzet is, hoe hoger de uitbetaling zal zijn bij winst. Als je naar de prijzentabel kijkt, dan zie je welke combinaties het beste gemaakt kunnen worden. Zo zie je ook dat jouw inzet mede bepalend is voor wat jij maximaal kunt winnen.

Super Eighties oefenen en de praktijk

Je hebt de kans om eerst kennis te maken met de gokkast Super Eighties. Bij een online casino krijg jij virtueel tegoed en dan kun je zolang als je maar wenst gokken op Super Eighties. Zo kun jij de spelregels eigen maken en wanneer je zin hebt ook een account aanmaken en met eigen geld spelen. De spanning zal dan alleen maar toenemen en dan kun je ook veel echt geld winnen. Blijf verantwoord gokken en zet alleen geld in wat je echt kunt missen.

temple of nudges netent gokkastHeb je al gehoord welke gokkast van Netent er aan zit te komen? Gelukkig weten wij er al het één en ander van en kunnen wij dat met je delen. Het is namelijk de gokkast Temples Of Nudges die 21 maart gelanceerd zal worden. We leggen je er graag meer over uit dus lees op je gemak de review door en dan weet jij of je er de 21e maart als eerste bij gaat zijn!

Nieuwe gokkast

Deze nieuwe gokkast bevat 5 rollen en 3 rijen, zo kun jij dus nagaan hoeveel geluk jij hebt als je op deze Netent gokkast Temples Of Nudges gaat spelen. In totaal heb je 243 wedlijnen en zo kun je dus op meerdere manieren winnen. Ook zijn er nog 2 speciale functies en wie weet wat deze je voor geluk kunnen brengen. Daarover leggen we je uiteraard ook meer uit. Maar eerst even naar het thema van de gokkast. Je wordt namelijk meegenomen naar een Azteekse of Maya-tempel, met stenen beeldhouwwerk. Alles wat je ziet als je de gokkast hebt geopend sluit goed op elkaar aan. Let maar eens goed op de jungleomgeving op de achtergrond. Zet ook de muziek maar eens aan en dan ben je direct in de juiste stemming.

Er geldt een maximale inzet op de gokkast van €250 en een RTP van 96,03%. Je hebt in totaal 2 maximale overwinningen op de gokkast Temple of Nudges. De eerste is de maximale win van 90 voor één wed-win en dan heb je nog de maximale winst van 21.870! Hoe deze behaald kan worden kunnen wij je uitleggen en je kunt de prijzentabel raadplegen. Ook dan weet je namelijk wat je nodig hebt, hoeveel symbolen en welke, en wat de winst dan zal zijn.

Temple of Nudges Special Features

Op deze gokkast heb je maar één doel en dat is winst behalen. Je laat de rollen draaien en dan ga je voor de vermenigvuldigers. Hoe meer, hoe beter en hoe hoger de prijzen zullen zijn. Het wordt een spannende manier van spelen en dan leggen we je graag meer uit over Temple of Nudges ‘Nudges. Het is namelijk een eenvoudige manier hoe dat de nudges werken. Je moet je daarbij inbeelden dat je de gokkast echt een duwtje kunt geven. Iedere keer wanneer je een winnende combinatie hebt behaald, verplaatsen de rollen één symbool naar beneden. Als er een nieuwe winst wordt onthuld, wordt deze toegevoegd aan je totaal en zal er weer een nudge optreden. Dit kan zo langere tijd doorgaan en zo kun je dus goed in de prijzen vallen.

Temple of Nudges ‘Re-Spins

De re-spinmodus op de online gokkast Temples Of Nudges zal geactiveerd worden tijdens het spelen. Als je daarmee in aanraking komt, dan blijven alle symbolen van dat type gefixeerd op de rollen en elk ander symbool blijft draaien. Daardoor kun je erg veel mooie winmomenten opbouwen. Iedere ronde brengt spanningen met zich mee en daar kun je alles over te weten komen.

21 maart is het zover..

Je kunt het pas zelf ervaren wanneer je rond 21 maart een gokje gaat wagen bij een Netent casino, maar het is wel de moeite waard. Noteer daarom de datum alvast in je agenda zodat je niets van Temples Of Nudges hoeft te missen. Tot die tijd zijn er nog andere Netent gokkasten die je kunt spelen en wie weet hoeveel winst deze je opleveren. Maar eerst maar eens bekijken hoe de gokkasten werken en oefenen, want deze kans krijg je ook bij ieder online casino.

Een interessante gokkast voor jou als casino speler is Grand Slam van Novomatic. Je hebt hierbij te maken met veel 3D effecten, 5 rollen en 9 winlijnen. Er zijn vele extraatjes aanwezig en daardoor is het voor jou iedere ronde erg spannend. Je hebt daarom de kans om de gokkast gratis en voor geld te spelen en dan kun jij veel geld verdienen.

Er zijn volop speciale symbolen, maar ook mysterie bonussen en verdubbelingen aanwezig. Een goed moment dus om na te gaan hoeveel geluk jij hebt zodat je weet wat je er kunt verdienen. De gokkast zal zorgen voor veel spanning en mooie bedragen als je geluk hebt. Dit is dan ook het proberen waard en vandaag zou je die kans direct kunnen pakken. De Novomatic gokkasten vind je namelijk bij veel online casino’s.

Over de gokkast

Winsten kunnen behaald worden wanneer dat je 3 identieke afbeeldingen hebt behaald op de rol. Welke prijzen er dan gewonnen kunnen worden, kan bekeken worden in de prijzentabel. Dit kan alle kanten op, je kunt met lagere symbolen winnen, of met hoge symbolen. Hoeveel er dan wordt gewonnen hangt ook af van je inzet. Hoe hoger je inzet is hoe hoger de uitbetaling is bij winst. Maar het is nog maar afwachten wat de ronde met je gaat doen. Winst en verlies liggen tijdens het gokken erg dicht bij elkaar en daarom is het goed om daar ook vanuit te gaan. Als je hebt gewonnen is dat mooi meegenomen en anders is het de volgende ronde weer een nieuwe kans! Probeer het daarom ook zelf op de gokkast Grand Slam en dan ervaar jij wat het met je gaat doen.

Grand Slam Casino gokkast Novomatic

Extra betalingen

Er kunnen extra winsten worden behaald. Je kunt namelijk als je een winst hebt behaald een keuze maken om de winst te verdubbelen. Je kunt dan een keuze maken of je rood of zwart kiest. Als je geluk hebt dan zal je bedrag verdubbeld worden. Als je dan pech hebt dan ben je je winst kwijt. Maar het zou zomaar kunnen dat je een leuk bedrag wint! De gokkast kan zowel op je mobiel als online gespeeld worden dus een grote kans dat je gaat winnen! De hoogste tijd om dus na te gaan wat het voor jou gaat worden, want dan zie je pas in hoeveel geluk je kunt hebben.

Meerdere gokkast Novomatic

Er zijn van Novomatic erg veel gokkasten te spelen. Dit kan dus voor jou altijd winstgevend zijn. Er is voor iedereen een gokkast te spelen die aan de eisen en wensen voldoet. Het enige wat je hoeft te doen is een gokkast te kiezen die jou leuk lijkt. Je kunt daardoor dus nagaan welk thema bij je past, of welke extraatjes die een gokkast biedt. Neem de tijd om dat te ontdekken want er staan er tientallen voor je klaar. Je hebt de tijd om er achter te komen, zowel gratis als voor geld. Maar het meest winstgevend is het uiteraard als je met eigen geld speelt. Dit zal er ook voor zorgen dat de spanning toeneemt. Iedere keer weer kun je voor jezelf nagaan wat jij het beste kunt doen en bekijken hoeveel geld dat er beschikbaar is. Verantwoord gokken is namelijk nog steeds van belang en daar kun jij dus ook voor gaan!

Midnight Rush gokkast spelenEen gokkast die je echt gespeeld wilt hebben is Midnight Rush. Deze is ontwikkeld door Stakelogic. Het thema wat hierbij centraal staat is griezelen en heeft een uitkeringspercentage van 96,63%. Veel mensen zijn dol op nieuwe gokkasten en daarom is het verstandig dat je alles over deze gokkast te weten komt. Wij leggen je daarom alles uit over de winlijnen, de symbolen, de winstkansen, het bonusspel en de spins die voor veel spanning kunnen zorgen. Iedere gokkast is weer anders en daarom is een goede voorbereiding het minste wat je kunt doen. Lees op je gemak dit bericht door en zo weet je alles over Midnight Rush van Stakelogic.

Over de gokkast

Er zijn 10 winlijnen beschikbaar en er kan gespeeld worden met een minimale inzet vanaf €0,10 en met maximaal €10. De maximale winst die behaald kan worden is €240.000. Er is geen jackpot aanwezig. Je wordt meegenomen tijdens volle maan naar een verlicht kerkhof. Zet je geluid maar eens aan en dan hoor je wolven huilen. Ook zal je af en toe de bliksem horen inslaan. Gedurende het basisspel kun je al tot wel 4.800 keer je inzet winnen. Raadpleeg ook de prijzentabel om te zien welke symbolen er zijn, welke je nodig hebt voor grote prijzen en wat je dan kunt winnen. Zo weet je namelijk waar je voor speelt en dat kan zorgen voor nog meer spanning en adrenaline.

Midnight Rush gokkast

Spins en meer

Een leuk extraatjes op deze online gokkast is dat je bij iedere spin een multiplier van minimaal 1x en maximaal 6x krijgt. Dit is een multiplier die random wordt bepaald. Je kunt linksboven op je scherm zien hoe het balkje met de multipliers staat. Als je dan gaat draaien dan zal de random number generator bepalen welke multiplier je krijgt. Iedere keer dus weer een spannend moment om te wachten wat je gaat krijgen. Maar er is nog meer… Er zijn ook wezens die rondspoken op het kerkhof. Dit zijn dan wel de best uitbetalende symbolen. Als je de weerwolf hebt dan is het volle maan en dan krijg je 800x de inzet per winlijn. Let op want je hebt er dan wel 5 nodig! Ook staan deze stacked op de rollen en dan kun je nog meer winsten pakken.

Symbolen zijn er nog meer!

Er komen veel symbolen voor op de rollen. Zo zie je op het kerkhof vampiers, skeletten en een mummie rondlopen. Ook zijn er nog speelkaarten weergegeven op de grafzerken. Kijk maar eens goed en dan zie je dat alles goed op elkaar is afgestemd. Een Wild kan herkend worden aan de verzameling botten en kaarsen. Deze staat stacked op de rollen, deze kun je op de eerste 3 rollen tegen komen.

Maar wist je ook dat er een bonusspel is? De volle maan is een Scatter op deze gokkast. Als je deze 3x hebt dan kun je de bonus te pakken krijgen. Dit zou wel eens een heel spannend spelmoment kunnen worden. Iedere ronde zal weer spannend zijn en dat is ook wat je merkt op deze gokkast. Je zal na een keer gokken graag nog een keer willen spelen, omdat je ziet hoeveel winstkansen er zijn. Als je niet bang bent met volle maan voor de weerwolven en je houdt van griezelen, dan is dit de gokkast die bij je past.

Veel spelers zijn een groot fan van de gokkasten van Netent, maar weet jij ook welke gokkasten er in 2019 online komen? We hebben daar een goed beeld van en de informatie delen we graag met je. We kijken ook even terug naar de laatste gokkasten die online zijn gekomen en dan is het tijd om te kijken welke gokkasten jij al hebt gespeeld of nog wilt spelen in 2019.

Terug naar 2018

Op 22 november 2018 is de gokkast Vikings gelanceerd door Netent. Je wordt tijdens het spelen meegenomen naar vele winstmogelijkheden. Je kunt tot 10.000x je inzet winnen. Of dat nog niet genoeg is zijn er ook nog vele Hot Spots, Shield Wall en de Raid Free Spins. Allemaal features die je op deze gokkast tegen kunt komen. Gelukkig kun jij deze al spelen of misschien heb je het al gedaan. Het gaat er in ieder geval over dat je in gaat zien hoeveel extraatjes er op een nieuwe gokkast aanwezig kunnen zijn. Netent doet iedere keer haar uiterste best om alles te realiseren en ook deze keer kan er wel gezegd worden dat het weer is gelukt.

Jingle Spin is ook een gokkast die in 2018 nog is gelanceerd door Netent. Het heeft alles te maken met de kerstsferen en de kans is groot dat je deze gokkast ook al tegen bent gekomen of al hebt gespeeld. Ook hierbij geldt weer dat er vele prijzen gewonnen kunnen worden en dat iedere ronde weer erg spannend is. Er kan met een lage en met een hoge inzet worden gespeeld, je hebt zelf in de hand wat voor jou de moeite waard is en wat je budget toelaat.

Wild O Tron 3000 slot

Wild-O-Tron 3000 in 2019!

Misschien zal je denken dat deze gokkast niet helemaal nieuw is. Je wordt tijdens het spelen meegenomen naar een wereld waarin allemaal robots actief zijn. Deze kunnen op willekeurige momenten veranderen in Wilds. Dit kan dus erg hoog oplopen qua scores en dat is voor veel mensen ook een reden om deze gokkast zeker te proberen. Inmiddels is de gokkast al online maar nog niet bij iedereen bekend. Je kunt het dus zeker proberen om na te gaan wat het voor jou op kan leveren.

Strolling Staxx

De gokkast van Netent genaamd Strolling Staxx is aan het begin van dit jaar gelanceerd. Er zijn veel mooie winstmomenten en om er achter te komen wat het jou te bieden heeft kun je maar één ding doen. Open de gokkast, ga eerst oefenen indien gewenst en later voor geld spelen. Bij Netent kan en mag dat allemaal en zo heb jij een goed beeld van de mogelijkheden.

Golden Grimoire

Sinds 21 januari 2019 is de gokkast Golden Grimoire te spelen. In totaal kun je op deze gokkast tot wel 5.000x je totale inzet winnen, een goede keuze dus om door te gaan en het te proberen.

Scudamore’s Super Stake

Ergens eind februari zou er nog een gokkast gelanceerd worden genaamd Scudamore’s Super Stake. Het is een grote held uit de paardensport. Het zou een gokkast moeten worden voor de (Britse) high rollers. De vraag is nog wat het gaat worden en wat we kunnen verwachten, maar zodra we meer weten zullen wij het uiteraard met je delen. Je hebt momenteel weer voldoende gokkasten om te proberen en dan zie je snel wat Netent voor grote software ontwikkelaar is en wat zij je kunnen bieden!