≡ Menu

Midnight Rush gokkast

Midnight Rush gokkast spelenEen gokkast die je echt gespeeld wilt hebben is Midnight Rush. Deze is ontwikkeld door Stakelogic. Het thema wat hierbij centraal staat is griezelen en heeft een uitkeringspercentage van 96,63%. Veel mensen zijn dol op nieuwe gokkasten en daarom is het verstandig dat je alles over deze gokkast te weten komt. Wij leggen je daarom alles uit over de winlijnen, de symbolen, de winstkansen, het bonusspel en de spins die voor veel spanning kunnen zorgen. Iedere gokkast is weer anders en daarom is een goede voorbereiding het minste wat je kunt doen. Lees op je gemak dit bericht door en zo weet je alles over Midnight Rush van Stakelogic.

Over de gokkast

Er zijn 10 winlijnen beschikbaar en er kan gespeeld worden met een minimale inzet vanaf €0,10 en met maximaal €10. De maximale winst die behaald kan worden is €240.000. Er is geen jackpot aanwezig. Je wordt meegenomen tijdens volle maan naar een verlicht kerkhof. Zet je geluid maar eens aan en dan hoor je wolven huilen. Ook zal je af en toe de bliksem horen inslaan. Gedurende het basisspel kun je al tot wel 4.800 keer je inzet winnen. Raadpleeg ook de prijzentabel om te zien welke symbolen er zijn, welke je nodig hebt voor grote prijzen en wat je dan kunt winnen. Zo weet je namelijk waar je voor speelt en dat kan zorgen voor nog meer spanning en adrenaline.

Midnight Rush gokkast

Spins en meer

Een leuk extraatjes op deze online gokkast is dat je bij iedere spin een multiplier van minimaal 1x en maximaal 6x krijgt. Dit is een multiplier die random wordt bepaald. Je kunt linksboven op je scherm zien hoe het balkje met de multipliers staat. Als je dan gaat draaien dan zal de random number generator bepalen welke multiplier je krijgt. Iedere keer dus weer een spannend moment om te wachten wat je gaat krijgen. Maar er is nog meer… Er zijn ook wezens die rondspoken op het kerkhof. Dit zijn dan wel de best uitbetalende symbolen. Als je de weerwolf hebt dan is het volle maan en dan krijg je 800x de inzet per winlijn. Let op want je hebt er dan wel 5 nodig! Ook staan deze stacked op de rollen en dan kun je nog meer winsten pakken.

Symbolen zijn er nog meer!

Er komen veel symbolen voor op de rollen. Zo zie je op het kerkhof vampiers, skeletten en een mummie rondlopen. Ook zijn er nog speelkaarten weergegeven op de grafzerken. Kijk maar eens goed en dan zie je dat alles goed op elkaar is afgestemd. Een Wild kan herkend worden aan de verzameling botten en kaarsen. Deze staat stacked op de rollen, deze kun je op de eerste 3 rollen tegen komen.

Maar wist je ook dat er een bonusspel is? De volle maan is een Scatter op deze gokkast. Als je deze 3x hebt dan kun je de bonus te pakken krijgen. Dit zou wel eens een heel spannend spelmoment kunnen worden. Iedere ronde zal weer spannend zijn en dat is ook wat je merkt op deze gokkast. Je zal na een keer gokken graag nog een keer willen spelen, omdat je ziet hoeveel winstkansen er zijn. Als je niet bang bent met volle maan voor de weerwolven en je houdt van griezelen, dan is dit de gokkast die bij je past.