≡ Menu

Super Eighties van Netent

super eigthies gokkastEr zijn meerdere gokkasten van Netent die erg populair zijn. Een interessante gokkast is Super Eighties, er zijn 40 winlijnen aanwezig en 5 rollen. Er geldt een uitbetalingspercentage van 96,5%. Symbolen zijn er genoeg te vinden op de rollen, te denken aan een walkman, maar ook hoge hakken, een skateboard en een mobiele telefoon. Er zijn ook free spins, Scatters en Wilds te vinden en dan kun je ineens erg veel geld verdienen. Als je meer te weten wilt komen over de gokkast, dan raden we je aan om op je gemak dit bericht door te nemen en dan ben je echt goed voorbereid. Netent staat sowieso al bekend om de hoge uitkeringspercentages, maar daar zal je hier ook echt achter komen. Probeer daarom de gokkast Super Eighties na het lezen van dit bericht en dan kun jij er ook het maximale uithalen.

Meer over de symbolen

Als je op de rollen een Wild 80 symbool tegen komt, dan is dat een Wild. Deze kan dan zoals je wellicht al weet andere symbolen op de rollen vervangen. Alleen een Scatter niet en dat is de enige uitzondering. Heb jij 2 gelijke symbolen met een Wild op een winlijn gedraaid? Dan heb je al een mooie winst te pakken. Maar let goed op want wanneer je minimaal 3x een Wild draait, of meer, dan heb jij veel meer credits gewonnen en dat zal erg verrassend voor je zijn.

Dan is er nog een Scatter op deze online gokkast. Heb jij deze 3 of meer gedraaid? Dan wordt jouw inzet verdubbeld en ook aan je uitgekeerd. Ook krijg je als je er 3 hebt nog eens 5 gratis spins die je in kunt zetten. Maar speel jij met de gratis spins, dan mag je ook nog rekenen op een leuke uitbetaling als je winst behaald. Je hebt dan een vermenigvuldigingsfactor met factor 2. Draai je dan ook nog 3x een Scatter? Dan krijg je 2x de inzet terug en nog eens 5 extra spins.

Combinaties en winst

Het gaat er om dat je een winnende combinatie gaat maken van links naar rechts. Het bedrag wat je wint, hangt ook af van de inzet die je hebt geplaatst. Hoe hoger jouw inzet is, hoe hoger de uitbetaling zal zijn bij winst. Als je naar de prijzentabel kijkt, dan zie je welke combinaties het beste gemaakt kunnen worden. Zo zie je ook dat jouw inzet mede bepalend is voor wat jij maximaal kunt winnen.

Super Eighties oefenen en de praktijk

Je hebt de kans om eerst kennis te maken met de gokkast Super Eighties. Bij een online casino krijg jij virtueel tegoed en dan kun je zolang als je maar wenst gokken op Super Eighties. Zo kun jij de spelregels eigen maken en wanneer je zin hebt ook een account aanmaken en met eigen geld spelen. De spanning zal dan alleen maar toenemen en dan kun je ook veel echt geld winnen. Blijf verantwoord gokken en zet alleen geld in wat je echt kunt missen.