≡ Menu

Bridesmaids gokkast

bridesmaids microgamingMicrogaming heeft de gokkast Bridesmaids ontwikkeld en zoals je misschien al doet vermoeden is deze gebaseerd op de chick flick film. Het is de hoogste tijd dat je er alles over te weten komt, voordat je zelf een gokje gaat wagen.

Goed voorbereid beginnen is het beste wat je kunt doen en daarom kun je maar beter snel verder lezen. We geven je namelijk meer informatie over de online gokkast, maar ook over de bonussen en jouw winstkansen. Lees daarom op je gemak alles door en dan kun jij de keuze maken of je eerst gaat oefenen of met je eigen geld wilt spelen bij een casino naar keuze. Microgaming heeft al veel gokkasten ontwikkeld en laat geen enkele speler in de steek. De kans op prijzen is groot en jij gaat daar snel achter komen als je ook mee gaat doen.

Speel ook met bonussen op de Bridesmaids gokkast online!

Bonussen Bridesmaids

Voordat je een gokje gaat wagen op de gokkast Bridesmaids is het goed om meer te weten te komen over de bonussen waar je mee in aanraking kunt komen. Je kunt met veel bonussen te maken krijgen en dat begint wanneer dat je 3 of meer bekertaart strooi symbolen hebt. Dan zie je op je scherm 4 cup cakes en een Wheel of Fortune. Dan kies je een cake en dan wordt het spannend. Je kunt dan namelijk 6 bonussen winnen en deze lichten we uiteraard toe. De eerste is de Friendship free spins bonus, dan krijg je 10 free spins met diverse karakters die gestapeld zijn op bepaalde rollen. De winst kan dan van links naar rechts en andersom behaald worden. De andere bonus is Flying High free spins, dan krijg je 10 free spins met Rolling Reels. Daarbij zijn ook symbolen aanwezig die in een winnende combinatie kunnen exploderen.

bridesmaids gokkast microgaming

Zo vallen er dus meer symbolen op hun plaats en is de kans op overwinningen veel groter. Nog een andere bonus is de boutique bonus en dan kies je uit 12 vakjes een passend paar. De jackpot is nog een andere bonus die je kunt krijgen en dan win je een grote prijs. Multiplier is de 5e optie en dan kent deze de waarde toe van je totale inzet. De rest kun jij maar beter zelf ervaren als je een gokje gaat wagen op de gokkast Bridesmaids.

Winstgevend en oefenen

De meeste Microgaming gokkasten zijn erg winstgevend, maar de vraag is wanneer win je? Dit kan niet van tevoren worden gezegd, want je hebt daarvoor veel geluk nodig. Daarnaast heb je ook nooit een idee wat je wint, dit hangt af van de inzet die je plaatst en de symbolen die je draait. Dit geldt ook voor de gokkast Bridesmaids. Je kunt de prijzentabel raadplegen en dan nagaan wat jouw opties zijn. Je ziet dan hoeveel symbolen je nodig hebt, maar ook welke precies en welk bedrag er dan aan je uit wordt gekeerd. Neem de tijd om alles goed in je op te nemen zodat je snel weet of je deze ronde kunt winnen. Iedere draai zal de spanning weer opnieuw te voelen zijn en dan kun jij je keuzes maken. Met een lage inzet kun je op de gokkast Bridesmaids ook mooie prijzen winnen.

Wat veel mensen denken, is dat je altijd met een hoge inzet moet spelen om te kunnen winnen. Maar ook met lage bedragen is er kans op winst en kun jij dus in de prijzen vallen op deze Microgaming gokkast. Ook op je mobiele apparaat kun jij deze gokkast openen en spelen waar en wanneer je maar wenst. Je bent hierdoor flexibeler en hebt een grotere kans op winst omdat je vaker kunt gokken.