≡ Menu

Jokerizer gokkast spelen

Je hebt de naam van de gokkast Jokerizer misschien wel eens gehoord. Dit is een bekende gokkast van Yggdrasil. Je hebt een hoog uitkeringspercentage van 98% op deze gokkast.

Er kan gespeeld worden op 5 rollen, met 3 rijen en er zijn 10 win manieren. Om een goed beeld te krijgen van deze gokkast online raden we je aan om het zelf eens te proberen. Daarom leggen wij je er graag meer over uit, het enige wat je hoeft te doen is dit op je gemak doornemen en dan ben je voorbereid. Er zijn bonussen, symbolen en nog zoveel meer extraatjes te vinden op de gokkast. Dit maakt het spelen alleen maar leuker en nog spannender. De kans dat je een winst pakt is groot, dus zorg dat je er bij gaat zijn en weet wat de voordelen zijn van deze gokkast.

Klik hier om deze gokkast online te spelen!

Jokerizer Mode bonus

Het is een heel spannend bonusspel als je kiest voor Jokerizer Mode. De kansen op winst worden zo namelijk erg vergroot. Je hebt dan namelijk kans op een mysterie winst van wel 6000 munten, dus dat kan niet op! Als je een winst hebt behaald dan wordt de bonus geactiveerd. Je kunt dan of je prijs claimen of je kunt de bonus spelen. Bonussen op gokkasten zijn altijd interessant dus zorg dat je er ook alles over te weten komt en nagaat hoeveel geluk jij vandaag hebt op de rollen. Dit kan door de gokkast te openen en te spelen en wie weet heb jij ook wel een mooie bonus te pakken. Je hebt de kans en eens heb jij het geluk dat je het ook ervaart.

Jokerizer gokkast Yggdrasil spelen

Symbolen gokkast

Er zijn een groot aantal symbolen te vinden op de gokkasten die overeenkomen met de gokkasten uit onze top 20. en dat zijn onder andere druiven, citroenen en kersen. Ook heb je de zevens en de bekende klokken. Het is goed dat jij je keuze gaat maken om na te gaan welke symbolen jij nodig hebt op de rollen. Hoeveel zijn dat er dan en welke prijs krijg je? De prijzentabel zal je uitleg geven en dan zie je ook direct overzichtelijk wat het gaat worden. Je hebt zo een goed beeld welke symbolen het meest winstgevend zijn en daar wil jij toch ook wel je voordeel mee doen? Kies er daarom voor om je goed voor te bereiden en de prijzentabel te openen, want zo weet jij wat je mag verwachten en hoe alles kan gaan.

Jokerizer mode

De Jokerizer mode wordt geactiveerd door iedere lijn winst. Spelen kost je 20 munten per spin. Als er tijdens de bonus 2 jokers in beeld komen dan heb jij de mysterie win al behaald. Dit kan erg snel gaan. Je kunt gedurende de Mysterie win tussen de 1000 en 6000 munten verdienen. Als je 3 jokers hebt op willekeurige plekken dan kan het feest beginnen. Je komt jokers alleen tegen op de rollen 2, 3 en 4. Iedere ronde heb je weer kans om deze mode te activeren, daarom is het ook zo interessant. Je hebt veel kansen en de spanning zal toenemen wanneer je het eenmaal hebt ervaren. Ook op je mobiele apparaat kun jij deze gokkast spelen. Het geeft je meer vrijheid, want je kunt spelen waar en wanneer je maar wenst. Neem daarom de tijd en ervaar zelf de mogelijkheden en de voordelen.