≡ Menu

Gokkasten maart 2019

Gedurende de maand maart zijn er weer een groot aantal nieuwe gokkasten die je online kunt proberen. We laten je graag kennismaken met de nieuwste gokkasten die deze maand verwacht worden.

Sommige zullen inmiddels al online zijn, anderen komen er al snel aan. Lees daarom op je gemak door wat je mag verwachten en dan kun jij kiezen welke gokkasten jou aanspreken. Uiteraard heb jij de kans om de gokkasten zowel gratis als voor geld te spelen. Maar eerst maar eens bekijken welke mogelijkheden er zijn en wat jou allemaal te wachten staat.

Klik hier voor de beste gokkasten van 2019!

Danger High Voltage 2

Deze gokkast is ontwikkeld door Big Time Gaming. Het is een opvolger van de eerste gokkast en dat is dus veel belovend. Mocht je de eerste variant nog niet kennen, dan is dit de kans om deze eerst te openen. Speel dan de 2e en dan kun je eens bekijken wat deze gokkasten van Big Time Gaming met jou doen. De spanning zal hoog oplopen en er zijn Cloned Wilds aanwezig en ook nog eens een jackpot. Met de jackpot kun je tot wel 36.000x je inzet winnen.

Temple of Nudges

Netent heeft een gokkast ontwikkeld genaamd Temple of Nudges. De belangrijkste spelfunctie op deze gokkast is de nudge. Dit houdt in dat deze de rollen een zetje kan geven. Dit wordt gedaan wanneer ze niet goed zijn gevallen. Het kan zomaar in jouw voordeel werken, er zijn namelijk ook Super Stacked symbolen die de kans op winst nog leuker maken. Zoals je van Netent gewend bent kun je hier ook hoge bedragen winnen want het uitkeringspercentage is weer hoog.

temple of nudges gokkast

Party Night

Amatic heeft de gokkast Party Night ontwikkeld. Wilds, Scatters en een bonus spel met gratis spins, je komt het allemaal tegen. Ook zijn er Multiplier Wilds aanwezig en heb jij een grote kans om hoge prijzen te winnen. Een goed moment dus om voor jezelf na te gaan welke mogelijkheden je hebt. Steeds meer spelers ervaren wat de voordelen zijn van de gokkasten van Amatic. Daarom is het goed dat je die kans ook gaat pakken en gaat ervaren.

The Grand

Quickspin heeft een gokkast ontwikkeld met de naam The Grand. Misschien is het niet voor alle spelers een bekende ontwikkelaar. Je kunt op deze gokkast spelen met 6 rollen, dan heb je nog 3, 3, 4, 4, 5 en 5 symbolen. Je hebt hierdoor op 214 verschillende manieren de kans op een winnende combinatie te maken. Ook zijn er veel features aanwezig waardoor de kansen op winst alleen maar beter worden. Om een goed beeld te krijgen van welke extraatjes de gokkast je te bieden heeft, kun je de gokkast zelf openen en dan kijken wat The Grand jou te bieden heeft.

Online en mobiel

Je hebt tegenwoordig met de nieuwste gokkasten altijd de keuze of dat je online of op je mobiele apparaat wilt gokken. Het voordeel van op je mobiel spelen is dat er gespeeld kan worden waar en wanneer je maar wenst. Je hebt maar 1 account nodig en dan kun je zowel online als op je mobiel inloggen en er het maximale uit halen. Veel spelers willen de gokkast eerst proberen en dit kan dan ook bij een online casino waar de gokkast wordt aangeboden. Met virtueel te goed kun je dan alles bekijken en vervolgens als het je bevalt met eigen geld gokken. De nieuwste gokkasten van maart 2019 staan voor je klaar, dus waar wacht je nog op?