≡ Menu

Ugga Bugga gokkast

Ugga Bugga gokkast PlaytechHeb je wel eens van de Ugga Bugga gokkast van Playtech gehoord? Er kan gespeeld worden op 2 x 3 rollen en in totaal zijn er 5 rijen beschikbaar. Aan de linkerkant heb je 3 rollen, je hebt dan een basislijn en bij de 1e druk op spin krijg je 3 symbolen in beeld. Daarbij heb jij de kans om één of meerdere symbolen vast te kunnen houden. Op deze manier kunnen de symbolen op alle rollen in beeld komen. Het gevolg is dat de andere rollen opgevuld worden met andere symbolen. Zo wordt er gekeken welke combinaties er dan zijn gevormd en dan wordt de winst ook aan je uitgekeerd. Je hebt de kans om een symbool vast te houden, dit kan een Wild zijn. Deze kan dan ook andere symbolen vervangen en zo kun jij sneller een winnende combinatie maken.

Klik hier voor de Ugga Bugga gokkast en speel mee voor winst!

Er geldt een uitkeringspercentage op deze gokkast van 99,07%. Ook zijn er nog re-spins aanwezig die er voor kunnen zorgen dat het spannender wordt en de prijzen die je kunt winnen hoger worden. Als je nog een beter beeld wilt krijgen van de gokkast, dan is het aan te raden dit item door te nemen. Je komt zo nog meer te weten over de symbolen, een Wild en andere winstmogelijkheden op deze gokkast. Uiteraard kan er geoefend worden op de gokkast, maar met eigen geld spelen kan ook. Speel verantwoord en kom eerst alles te weten over de gokkast en dan kun je goed voorbereid aan het echte werk beginnen.

Gokkast symbolen

Er zijn veel verschillende symbolen op de rollen te vinden van de Ugga Bugga gokkast. Je hebt bijvoorbeeld een bakje met eten en deze kan op iedere positie terecht komen en zorgen voor interessante prijzen. Er zijn verschillende bakjes, met rijst bijvoorbeeld, maar ook een kokosnoot met soep en dan nog de blauwe kom die is gevuld met aardappels. Als je minimaal 3 soortgelijke hebt krijg je interessante prijzen. Je hebt ook nog verschillende kleuren drumstellen, in het bruin, maar ook in het zwart en rood. Dit kan ook gecombineerd worden met andere prijzen. Ook zijn er nog 3 maskers te vinden in de kleuren rood, zwart en geel. Deze kun je vervolgens met elkaar combineren en ook met de drumstellen.

Ugga Bugga gokkast

Waarde symbolen

Een Wild is het meeste waard. Als je 3 Wilds hebt, dan krijg jij de hoogste prijs. Ook zal een Wild andere symbolen op de rollen kunnen vervangen. Hierdoor heb jij een grotere kans op een winnende combinatie. Daarnaast is het ook veel spannender op de rollen als jij met deze symbolen in aanraking komt. De prijzentabel geeft jou een goed beeld van welke symbolen er zijn, hoeveel je er nodig hebt en welke prijzen je dan krijgt uitgekeerd. Ook je inzet is medebepalend voor het bedrag wat je krijgt uitgekeerd. De ene keer heb je wat meer geluk dan een andere keer.

Mobiel Ugga Bugga proberen

Je hebt de mogelijkheid om de online gokkast Ugga Bugga ook op je mobiel te spelen. Het voordeel wat je dan hebt is dat er gespeeld kan worden waar en wanneer je maar wenst. Ook kan er dan gratis en voor geld worden gespeeld en kun je bonussen innen. Het enige waar je wellicht aan moet wennen is dat er op een kleiner scherm gekeken wordt. Maar door een paar keer te oefenen ben je er zo aan gewend en gaat ook dat vanzelf. Mogelijkheden genoeg, net als winstkansen want op deze gokkast ga je niets tekort komen. Je hebt de tijd om eerst alles op je gemak te ervaren en dan keuzes te maken wat voor jou het beste speelmoment is.