≡ Menu

Simply wild

Speel gratis Simply Wild

SimplyWild bij Omnislots
Dit is een mooie klassieke gokkast die je gewoon moet zien. Bezoek deze online fruitmachine nog vandaag uit om een paar ronden te spelen. Het is dezelfde gokkast die vroeger in de kroegen en cafetaria’s stond. Ook in de speelhallen stonden deze gokkasten vaak. Er is slechts een win lijn bij het onderspel. Je kunt echter ook lijnen vast zetten en dan een re spin doen. Ook is er een kop of munt spel om je winsten te verdubbelen. Wanneer je in het onderspel 3 kroontjes symbolen kriskras op je scherm hebt krijg je een mysterie prijs variërend van 10 to 100 credits.

Boven spel van de Simply Wild gokkast

En daarnaast is er nog een boven spel. Hier zijn tien win lijnen waar je volop kansen maakt om nog meer punten te krijgen. Er zijn watermeloenen, bellen, citroenen, druiven, zevens en tal van andere symbolen welke je de mooiste prijzen zullen opleveren. Drie sterren geven de hoofdprijs van 200 credits in dit spectaculaire bovenspel. De Simply Wild kent vele mooie effecten en je ziet al snel hoe je mooie prijzen kunt winnen. Je kunt trouwens bij de Simply Wild online gokkast ook gebruik maken van de autoplay functie. Je kunt dan spelen zonder steeds op de knop play of start te hoeven drukken.

Wacht niet langer en ontdek zelf hoe je een leuke tijd kan hebben bij de Simply wild fruitautomaat. Het is werkelijk erg verleidelijk om maar bezig te blijven. En zelfs als je je eigen geld niet inzet zul je hier een hele leuke tijd hebben door gartis te spelen. Veel succes en geluk toegewenst als je kiest om een paar ronden bij deze mooie online gokkast te gaan spelen!


milly_casinoknop2

Club 2000club 2000
Multi PlayerMulti Player
Gonzo’s QuestGonzo's Quest
Random RunnerRandom Runner