≡ Menu

Slotfather

Naar Gokkast Top 20 | Klik hier en speel Slotfather op volledig scherm

The Slotfather

De Slotfather video slot van Betsoft

Deze video slot is geheel gebaseerd op de machtige Siciliaanse maffia van de Amerikaanse grote steden. Deze onderwereld figuren kom je dan ook allemaal tegen in deze spannende video slot bij Kroon Casino. De Betsoft Slotfather gokkast heeft mooie animaties en heeft als thema de Italiaanse onderwereld in de U.S.A. De naam van de video slot is direct afgeleid van de kaskraker The Godfather. Ze hebben zelfs de stem van het hoofdpersonage in The Slotfather ook een schorre Italiaanse klank gegeven, net als Marlon Brando in de film de Godfather.

Slotfather
In het begin filmpje van de Slotfather zie je de Italiaanse Maffiabaas en alle functies en extra’s van de gokkast. Van alles komt voorbij zoals geld, tommy guns, capo’s met gleufhoeden, een corrupte boekhouder en natuurlijk de dikke spaghetti etende gangsters. Probeer zo rijk mogelijk te worden in de Slotfather met mooie bonusspellen. Kan jij de concurrentie verslaan als een echte godfather ? Dan ben jij de nieuwe Slotfather !


Kroon knop
V&J knop

De Slotfather video slot spelen

Deze videoslot is een spannende gokkast met vijf rollen en drie rijen. Dertig winlijnen zorgen voor crimineel hoge winsten .Met mooie underboss scatters en gave multipliers zal deze gokkast je nooit vervelen ! De Gothfather verwelkomt je in zijn familie !