≡ Menu

The Dark Knight

Terug naar Microgaming Gokkasten | Naar Gokkast Top 20
The Dark Night

Gebaseerd op de film The Dark Knight heeft microgaming deze online gokkast gemaakt. Met Christain Bale en Heath Ledger in de hoofdrollen ontstond er een waarlijk geweldige film. En de klasse van deze film is op een geweldige manier vertolkt in de Dark Knight online video slot machine. Het is daarom voor alle liefhebbers van batman een overwinning om naar deze online gokkast te gaan. De Dark Knight online slot machine zorgt voor volop kansen en mogelijkheden om de mooiste prijzen in de wacht te slepen. De vraag iedere keer zal zijn of er wel of niet gewonnen wordt bij de Dark Knight wanneer jij er een eurootje inzet!

Volop mogelijkheden met “The Dark Knight”

The Dark KnightDe Dark Knight kent vijf wielen en heeft maar liefst tweehonderd drieënveertig verschillende manieren om te winnen. Ook zijn er volop wild symbolen, gratis spins en progressieve jackpots! Er zijn volop mogelijkheden om een mooie prijs te winnen. Met de scatter symbolen start je de free spins en worden tijdens de free spins ook de prijzen verdubbelt. Er zijn volop kansen met Batman en The Joker om te genieten van deze mooie online slot machine. Er is ook een progressieve jackpot die op vier verschillende niveaus is onderverdeeld. De kleinere jackpots zullen vaker de winst opleveren voor de meeste spelers, omdat deze vaker worden uitgekeerd.

Bij onderstaande online casino’s kunt u “The Dark Knight” spelen429
344-728x90

De kwaliteit van de afwerkingen en ook van de figuren van “The drak knight” zijn voortreffelijk. De effecten en de geluiden die tijdens het spelen naar voren komen zorgen ervoor dat je niet alleen vol spanning wacht of de wielen op een gunstige manier stoppen, maar ook gewoon van de hele beleving.

Een geweldige online videoslot is de Dark Knight. En we kunnen iedereen dan ook van harte aanraden om een bezoek te brengen aan deze mooie online gokkast. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een erg spannende gokkast! Geniet ervan! En zorg dat je tijdens het spelen nog een paar mooie prijzen in de wacht sleept!

Reel StealReel Steal
Robin HoodRobin Hood
Club 2000club 2000
BloodsuckersBloodsuckers