≡ Menu

The Grand gokkast – Quickspin

the grand gokkastHeb jij wel eens een aantal gokkasten van Quickspin geopend? Mocht dat zo zijn, dan weet je vast en zeker al wat de mogelijkheden daarbij zijn. Daarnaast weet je ook dat je niets tekort gaat komen als je een gokje gaat wagen.

Het zijn erg toegankelijke gokkasten en dat wil zeggen dat spelers met zowel een hoog als een laag budget een gokje kunnen wagen. The Grand is een voorbeeld van een goede gokkast en deze kent een uitkeringspercentage van 96,58%. We maken je vast en zeker nieuwsgierig en daarom leggen we je graag meer uit over deze gokkast. Lees het daarom op je gemak door en dan kun jij er ook het maximale uit halen. Je hebt alle tijd om je voor te bereiden, maar het gaat er nou om wat jij voor kansen hebt vandaag, hoeveel geluk heb je?

Klik hier om deze gokkast online te kunnen spelen!

Meer over de gokkast

Als je al vaker Quickspin gokkasten online hebt gespeeld dan weet je dat jij niets tekort gaat komen! Op de gokkast The Grand heb jij bijvoorbeeld 214 winlijnen. Dan kan er al gespeeld worden vanaf €0,10 per draai. Daarnaast is er de maximale inzet van €100. Er zijn veel extraatjes die je kunt innen en dat begint al met vele gratis spins en die hebben weer extra boosters die je kunt winnen. In totaal kun je tot wel 2900x je totale inzet winnen. Wanneer je de gokkast hebt geopend? Dan zie je dat het gaat over de jaren twintig met smokings en champagne. Maar waar gaat het nou eigenlijk en wat maakt dit juist zo bijzonder? The Grand is een gokkast die je kunt spelen op 6 rollen alleen de opstelling is wat anders dan je gewend bent namelijk de 3 x 3 x 4 x 4 x 5 x 5 opstelling.

the grand gokkast quickspin

Qua symbolen kan er gezegd worden dat het niet zoveel bijzonders is. Het zijn de wat meer standaard symbolen die je tegen gaat komen zoals de kaarten en deze heb je 6 nodig en dan krijg je tussen de 1x en de 1,2x je inzet uitgekeerd. Maar er zijn ook symbolen die je wat hoger uitbetalen en dat zijn de paarse en groene juwelen. Als je deze 6 hebt dan krijg je tussen de 4x en de 8x je inzet. Als je nog meer over de prijzen wilt weten dan kun jij de prijzentabel openen en dan zie je precies welke symbolen er nodig zijn en hoeveel. Ook je inzet zal dan medebepalend zijn zoals je kunt zien, wat je dan wint. Hoe hoger het bedrag is wat jij in hebt gezet hoe hoger de uitbetalingen zijn bij winst. Let daarom goed op wat je kunt missen en speel verantwoord.

Gratis spins bonus

Zoals je kunt zien is er een gratis spins bonus aanwezig. Deze kun jij activeren als je 3 Scatters hebt. Je hebt dan recht op 6 free spins. Maar wanneer jij 4 Scatters hebt? Dan krijg je al 9 free spins. Dan kun je er ook 5 hebben en dan krijg je 12 free spins en bij 6 Scatters krijg je 15 free spins. Wist je dat je tijdens de gratis spins ook extra bonus boosters kunt verdienen? Deze kunnen weer zorgen voor extra Wilds. Er zijn dan 4-8 Wilds die iedere draai op de rollen worden geplaatst. Je kunt ook te maken krijgen met 1-3 Nudges of met de rollen die gesynchroniseerd worden. Allemaal spannende momenten waar je naar uit gaat kijken dus zorg dat je er ook bij gaat zijn en wie weet wat jij gaat verdienen met de slot The Grand van Quickspin.

Next post:

Previous post: