≡ Menu

Nieuwe Netent gokkasten voor 2019

Veel spelers zijn een groot fan van de gokkasten van Netent, maar weet jij ook welke gokkasten er in 2019 online komen? We hebben daar een goed beeld van en de informatie delen we graag met je. We kijken ook even terug naar de laatste gokkasten die online zijn gekomen en dan is het tijd om te kijken welke gokkasten jij al hebt gespeeld of nog wilt spelen in 2019.

Terug naar 2018

Op 22 november 2018 is de gokkast Vikings gelanceerd door Netent. Je wordt tijdens het spelen meegenomen naar vele winstmogelijkheden. Je kunt tot 10.000x je inzet winnen. Of dat nog niet genoeg is zijn er ook nog vele Hot Spots, Shield Wall en de Raid Free Spins. Allemaal features die je op deze gokkast tegen kunt komen. Gelukkig kun jij deze al spelen of misschien heb je het al gedaan. Het gaat er in ieder geval over dat je in gaat zien hoeveel extraatjes er op een nieuwe gokkast aanwezig kunnen zijn. Netent doet iedere keer haar uiterste best om alles te realiseren en ook deze keer kan er wel gezegd worden dat het weer is gelukt.

Jingle Spin is ook een gokkast die in 2018 nog is gelanceerd door Netent. Het heeft alles te maken met de kerstsferen en de kans is groot dat je deze gokkast ook al tegen bent gekomen of al hebt gespeeld. Ook hierbij geldt weer dat er vele prijzen gewonnen kunnen worden en dat iedere ronde weer erg spannend is. Er kan met een lage en met een hoge inzet worden gespeeld, je hebt zelf in de hand wat voor jou de moeite waard is en wat je budget toelaat.

Wild O Tron 3000 slot

Wild-O-Tron 3000 in 2019!

Misschien zal je denken dat deze gokkast niet helemaal nieuw is. Je wordt tijdens het spelen meegenomen naar een wereld waarin allemaal robots actief zijn. Deze kunnen op willekeurige momenten veranderen in Wilds. Dit kan dus erg hoog oplopen qua scores en dat is voor veel mensen ook een reden om deze gokkast zeker te proberen. Inmiddels is de gokkast al online maar nog niet bij iedereen bekend. Je kunt het dus zeker proberen om na te gaan wat het voor jou op kan leveren.

Strolling Staxx

De gokkast van Netent genaamd Strolling Staxx is aan het begin van dit jaar gelanceerd. Er zijn veel mooie winstmomenten en om er achter te komen wat het jou te bieden heeft kun je maar één ding doen. Open de gokkast, ga eerst oefenen indien gewenst en later voor geld spelen. Bij Netent kan en mag dat allemaal en zo heb jij een goed beeld van de mogelijkheden.

Golden Grimoire

Sinds 21 januari 2019 is de gokkast Golden Grimoire te spelen. In totaal kun je op deze gokkast tot wel 5.000x je totale inzet winnen, een goede keuze dus om door te gaan en het te proberen.

Scudamore’s Super Stake

Ergens eind februari zou er nog een gokkast gelanceerd worden genaamd Scudamore’s Super Stake. Het is een grote held uit de paardensport. Het zou een gokkast moeten worden voor de (Britse) high rollers. De vraag is nog wat het gaat worden en wat we kunnen verwachten, maar zodra we meer weten zullen wij het uiteraard met je delen. Je hebt momenteel weer voldoende gokkasten om te proberen en dan zie je snel wat Netent voor grote software ontwikkelaar is en wat zij je kunnen bieden!