≡ Menu

Mega Moolah

Terug naar Microgaming Gokkasten | Naar Gokkast Top 20
Mega Moolah

De Mega Moolah 5 wielen videoslot!

MegaMoolahDeze online slot machine is een zeer mooie gokkast. Hij kent vijf rollen en heeft vijftien win lijnen en kent daarnaast maar liefst vier progressieve jackpots. Ook is er een wild symbool, een scatter symbool en natuurlijk zijn er ook bonus spellen en free spins bij de Mega Moolah gokkast. Het thema van de Mega Moolah zijn een aantal grote vrachtwagens en auto’s. Zo zijn er corvettes, grote verhuiswagens en tal van andere elementen. Je kunt de geur van het verbrande rubber ruiken en ook de brandstof voor in de wagens.

Bij onderstaande online casino’s kunt u de Mega Moolah spelen429
344-728x90
De combinatie van de vier progressieve jackpots en de uitstekende afwerking maken dit tot een van de mooiste online gokkasten. Een machine die je eigenlijk gewoon even moet bezoeken. De Mega Moolah is een aanrader.

Veel Politie bij de Mega Moolah

Het wild symbool is een verkeersbord welke alle andere symbolen vervangt om een winnende combinatie te krijgen. Het wild symbool tref je aan op de rollen twee, drie en vier. Het scatter symbool is een politiewagen. Als je drie politiewagens naast elkaar ziet dan starten de free spins! Je krijgt dan tien gratis spins en ook geldt er dat de prijzen met een factor vijf worden vermenigvuldigd. Daarnaast is er ook nog een bonus game waar je kans maakt om de progressieve jackpot te winnen. Helaas kun je niet naar de bonusgame gaan tijdens de free spins.

Wacht niet langer en bezoek de Mega Moolah online fruitautomaat om te ontdekken welke mooie prijzen ook jij kunt winnen. Het is zeer zeker het bezoeken waard!

Reel StealReel Steal
Robin HoodRobin Hood
Club 2000club 2000
The Dark NightThe Dark Night