≡ Menu

WheelofFortune

Speel Wheel of Fortune full screen | Terug naar Fruitkings | Naar Gokkast Top 20

De Wheel of Fortune gokkast is er een van heel veel lijnen en heel veel punten binnenhalen als het valt! Er zijn drie verschillende varianten te spelen op deze fruitkast te beginnen met het basis spel. Een spel met drie rollen en alleen de middelste lijn telt voor winnende combinatie behalve bij de Wheel of Fortune symbolen. Deze tellen kriskras en geven je 20 credits in dat geval. Je kan rollen vastzetten met de “hold” knop maar de gokkast heeft ook een automatische vasthoud mogelijkheid.

Bonus spel van de Wheel of Fortune

Wanneer je minimaal 4 punten verdiend met het basis spel kan je deze van de “credits” naar de clubmeter transporteren en het bonus spel gaan spelen. Bij een inzet van vier credits per draai tellen de eerste drie rollen en bij een inzet van acht credits tellen alle 4 rollen van het bonus spel en speel je 10 winlijnen! Heel veel kans dus.

Zonder enige twijfel is het wiel met meest spectaculaire gedeelte van deze fruitautomaat. Iedere keer dat er een “W” op de middelste winlijn staat gaat er een “W ” branden op de lijn met zes W symbolen. Heb je er zes verzameld en de lijn dus vol is krijg je een gratis draai op het “Wheel of Fortune”! Het wiel begint uit zichzelf te draaien en kan met de gamble knop gestopt worden. Met deze spin kan je maximaal 500 credits winnen! Share

Arabian NightsArabian Nights
LuckyHolderLuckyHolder
StarburstStarburst
PlayboyPlayboy