≡ Menu

Multi Player

Speel Multi Player full screen | Terug naar Fruits4real | Naar Gokkast Top 20

Multiplayer is een automaat met dubbele kansen om mooie prijzen te winnen! De Multiplayer is een ware innovatie op het gebied van fruitmachines. Deze automaat kent namelijk twee identiek gelijke gokkasten naast elkaar en je kunt op deze automaat op twee gokkasten tegelijk gaan spelen. En je kansen om dus op twee kasten te winnen zijn een stuk groter dan bij een online automaat waar je slechts op een gokkast kunt spelen (maar de kosten zijn in dit geval natuurlijk ook dubbel zo hoog.

Het is fijn om te ontdekken wat er allemaal kan en het is ook goed om te zien welke verschillende extra’s er allemaal op de kasten zelf zijn. De gokkast heeft 3 rollen aan beide kanten en 5 winlijnen. De hoogste uitbetaling krijg je bij 3 “goudzakjes” symbolen namelijk 100 credits per 2 credits inzet. Wanneer je de maximale inzet van 40 credits per druk speelt Het is eigenlijk alsof je op twee kasten speelt in een gokhal. Misschien heb je mensen dit al eens zien doen!

Bepaal zelf aantal winlijnen bij de Multi Player

Je kunt zelf het aantal win lijnen bepalen en hebt daarmee zelf in de hand hoeveel je kunt winnen. Met de watermeloenen, de zevens, de kersen en ook de citroenen kun je op verschillende manieren mooie prijzen winnen. Zie de juiste combinaties op de rollen verschijnen op de linker of de rechter gokkast en win mooie prijzen! Of natuurlijk nog beter: zie op beide fruitautomaten de juiste combinaties verschijnen. Het is zo dat je Je kunt dan waarlijk dubbel zoveel lol en plezier hebben! En dat is natuurlijk wel te gek, toch?!

Speel de Multiplayer hier en dat kan voor echt geld maar ook gratis.

Club 2000club 2000
Simply WildSimply Wild
Gonzo’s QuestGonzo's Quest
Sweet 16Sweet 16