≡ Menu

Zomerse online gokkasten

Zomerse gokkast spelenDe zomer komt er weer aan en daarbij horen natuurlijk een paar echte zomerse gokkasten. De temperaturen stijgen al en het is langer licht. Een goed moment om het terras te openen en te vieren dat de zomer er aan komt. Officieel moeten we wachten tot 21 juni, maar het aftellen kan al wel beginnen. De eerste gokkast die we je aanraden is Spinata Colada van Yggdrasil en dan kan de zomer pas echt beginnen. Je wordt namelijk meegenomen naar een echte strandbar op een ver tropisch eiland. Je krijgt heerlijke cocktails aangeboden en je kunt rekenen op hele mooie uitbetalingen. Bij het spel vind je re-spins, vermenigvuldigers en veel extra wilds. Het kan dus wel eens heel spannend worden wanneer je het spel snel opent. Je kunt al genieten en het zomerse gevoel ervaren.

Voel de zomer

Een andere gokkast die voor je klaarstaat van Yggdrasil is Sunny Shores. Het spel neemt je mee naar een zomerse oase en daar vind je ook watervallen en palmbomen. Je probeert hier om zoveel mogelijk fruitcombinaties te maken. Je hebt in totaal 27 winlijnen en een unieke gratis spin feature. Spannend met zoveel winlijnen en dus erg veel kansen om te winnen. Zie jij het al zitten om die kans te pakken en te ontdekken hoeveel geluk jij vandaag de dag hebt? Ieder moment van de dag kan winstgevend zijn, wanneer zou het zover zijn voor jou? Er is maar een manier om er achter te komen. Er staan veel mooie zomerse gokkasten voor je klaar die je allemaal kunt proberen.

Zomerse gokkasten

Gokkasten voor de zomermaanden

Elk Studios heeft ook slots ontwikkeld en één gokkast daarvan genaamd Sam on the Beach. Dit is ook echt een zomerse gokkast. Je hebt veel leuke gratis spins features en dan kun je rekenen op hoge uitbetalingen. Het kan zijn dat jij in de zomer juist veel geld wil besteden en dan ook hogere bedragen wil inzetten. Andere spelers kiezen graag voor lagere bedragen en willen liever plezier maken en langer met geld kunnen spelen. Het is goed om te ontdekken wat voor speler jij bent, je komt er maar op een manier achter en dat is door een gokje te wagen bij deze zomerse gokkasten. Zorg dat je in de stemming komt, voel het en je krijgt echt zin in het fijne seizoen. Quickspin heeft ook een mooie gokkast ontwikkeld genaamd Spinions Beach Party. Rare oranje beestjes gaan feesten en zetten de boel op stelten. Dankzij de gratis spins bonus met sticky wilds kun je veel grote uitbetalingen winnen.

Nog een zomerse gokkast

Als laatste hebben we nog een gokkast van Thunderkick genaamd Sunny Delight.Het spel staat helemaal in het teken van ijsjes, je moet zoveel mogelijk torens van ijs bouwen. Hoe hoger je komt tijdens de gratis spins bonus hoe meer geld je kunt winnen. Zo zie je maar veel zomerse gokkasten, allemaal voor jou op een rijtje gezet. Het is een goed moment om er even goed voor te gaan zitten. Dan kun jij zien hoe de spellen werken en welke prijzen je kunt winnen. Bekijk de prijzentabel van iedere slot om te zien welke bedragen er voor je klaar staan. Hoeveel symbolen heb jij nodig en wat staat daar dan tegenover? Het kan alleen ontdekt worden als je een gokje waagt. Dit kan waar en wanneer je maar wil. Er staan genoeg spellen voor je klaar die je tot en in de zomermaanden volop kunt ontdekken. Bereid je goed voor en probeer de winstgevende symbolen op de rollen te verzamelen.