≡ Menu

Fruit Sensation gokkast

Fruit Sensation bellenDe Fruit Sensation slot biedt liefhebbers van online gokkasten een interessante variatie op de klassieke fruitmachines die we allemaal wel eens hebben gezien. Deze videoslot geeft een moderne en 3D draai aan zijn oude vertrouwde voorganger. Fruit Sensation is niet de zoveelste fruitslot, maar biedt daadwerkelijk een ervaring op zich. Met mooi uitgewerkte stukken fruit op de rollen, een vertrouwde scene en interessante winkansen, is dit zeker een slot die een gokje waard is. Alleen dan kan jij beslissen of deze slot biedt wat het beloofd. Het prachtige design en de grote kans op leuke winsten, bieden je zeker een tijdje vermaak. Op deze videoslot zal je geen gekke en ingewikkelde bonusfeatures tegenkomen, wat zorgt voor een strakke en overzichtelijke game die voor zowel beginners als reguliere slotspelers een goede keuze is. Probeer de Fruit Sensation videoslot vandaag nog uit!

Algemene gokkast details

De Fruit Sensation videoslot wordt gespeeld op een speelveld met 5 rollen en 10 winlijnen. Je doel op deze slot is natuurlijk om een combinatie van minimaal 3 dezelfde symbolen te laten landen op één van de winlijnen, om op deze manier een leuke prijs binnen te slepen. Zoals je misschien op voorhand al wel van een fruitslot zou verwachten, kan je ook hier in de Fruit Sensation videoslot symbolen vinden als kersen, pruimen, meloenen, limoenen en sinaasappelen.

Natuurlijk mogen de 7’s en de gouden bellen niet op de rollen ontbreken, en deze zullen dan ook een hogere waarde hebben dan de prachtige stukken fruit. De maximum te winnen prijs voor een combinatie van 5 dezelfde symbolen zal 50.000x je inzet zijn. De 7’s zijn de symbolen die je het liefst op de rollen voorbij zult zien komen, aangezien dit degene zijn die je saldo naar een hoger niveau zullen tillen. Je zet bij de Fruit Sensation videoslot al in vanaf €0,04 per winlijn per spin, wat deze game uitstekend geschikt maakt voor alle spelers.

Fruit Sensation gokkast

Bonusfeatures Fruit Sensation

Zoals we hierboven al hebben genoemd, zijn er geen bonus features te vinden in deze Fruit Sensation gokkast. Dit betekent overigens niet dat het een saaie game is. Juist niet! Deze moderne draai aan een klassieker wordt al snel onderschat, maar de eenvoud heeft juist zijn charmes. Het voordeel is dan ook dat je niet te maken hebt met aparte bonusgames of -rondes. Of dat je eigenlijk niet meer weet welk symbool je waar naartoe leidt. De Fruit Sensation slot is gewoon recht toe, recht aan. Maak winnende combinaties op een van de winlijnen en je wint ook nog eens leuke prijzen, die over het algemeen hoger lijken te liggen dan op slots die gevuld zijn met extra features.

Fruit Sensation conclusie

Vergelijk deze Novomatic videoslot niet meteen met de fysieke fruitmachines. Hoewel de stukken fruit hier wel in terug komen, is dit toch wel één van de meest moderne videoslots. Voor een groot deel komt dit toch ook door het mooie design. Dit van elk van de afbeeldingen. Je krijgt bijna het idee dat je deze 3D fruitstukken van het scherm af kunt pakken. Deze mooie afbeeldingen worden uiteraard ondersteund door een rustige soundtrack. De RTP van deze videoslot is niet definitief vastgesteld. Deze wordt geschat op een nette 94,98%. Het thema van deze game is bovendien goed uitgewerkt. Er zijn ook redelijke mogelijkheden om hele mooie prijzen binnen te slepen. Ben je er nog niet zeker van of deze slot het wel voor jou is? Dan is er altijd nog de mogelijkheid om deze game gratis uit te proberen. Dit kan altijd alvorens je met echt geld gaat spelen.