≡ Menu

Hitman van Microgaming

Hitman slot MicrogamingEen mooie online gokkast die gespeeld kan worden is Hitman van Microgaming. De gokkast heeft 15 verschillende winlijnen en vijf rollen met ieder drie symbolen. Je kunt spelen met minimaal €0,15 en met maximaal €75 per spin. Als je een gokkast wil proberen, waarom zou je daar dan mee wachten als je nu de kans hebt om mee te doen? Er kan namelijk altijd gratis worden gespeeld om er achter te komen hoeveel geluk je vandaag hebt. Veel spelers zijn je al voor gegaan en daarom is het nu aan jou om mee met dit spel. Laat het even op je afkomen om te zien hoeveel geluk jij vandaag hebt en dan weet jij wat je vandaag de dag ongeveer kunt verwachten als je online een gokje komt wagen.

De free games

Wist je dat je bij de gokkast Hitman free games kunt starten? Wanneer je namelijk drie of meer scatters hebt worden deze gestart. Het 18+ symbool is het scatter symbool van het spel. Als je er drie hebt, krijg je nog eens 18 free spins. Er is ook nog een multiplier van twee. Het kan wel eens erg spannend worden als je dit tegen gaat komen, en er is maar een manier om dat te ervaren en daar kun je dus nu aan mee doen. Zorg dat je ook tijd vrij maakt om te zien wat de free games van dit spel voor jou kunnen betekenen.

Hitman gokkast Microgaming

Bonusspel

Het bonusspel bij Hitman kan gestart worden met drie bonus symbolen. Je kunt het symbool herkennen aan een soort laptop met het woord bonus op dat scherm. Het is een erg leuke bonus, want je mag hierbij zelf keuzes maken en die kunnen dan weer invloed hebben op de winst. Je gaat eerst kiezen welke crimineel je kiest. Daarbij heb je de keuze uit vijf plaatjes en onder ieder plaatje zie je twee bedragen, de winst ligt dan tussen de twee bedragen in. Het linkse plaatje heeft een hoge minimale waarde, en het rechtse plaatje heeft een maximale waarde. Als je voor een andere optie gaat dan kun je denken aan het moordwapen. Je hebt dan weer vijf keuzes, Als je een crimineel en het moordwapen hebt gekozen dan doet Hitman pas echt zijn werk.

Links zie je bedragen van x2, x3, x4, x5 en x6. Er gaat dan na een tijdje een lampje lopen voor de multipliers. Als het lampje is gestopt, is dat de multiplier die je krijgt. Daarbij wordt de winst van de crimineel vervolgens vermenigvuldigd met de factor.

Extraatjes Hitman slot

Je hebt naast de free spins ook nog andere extraatjes bij het spel. Als je namelijk een wild symbool krijgt, dan wordt deze uitgeklapt over de hele rij. Dit kan tijdens de free spins en tijdens het hoofdspel. Ook is er nog een bijzondere insignia bonus. Deze kun je starten bij drie insignia symbolen. Dit moet op de eerste, tweede en derde rol zijn. Je kunt dan een van de drie symbolen aanklikken en dan krijg je daar een geldprijs voor. Natuurlijk spreekt dit spel je ook aan en wil je graag weten wat de opties zijn. Je kunt daarom nu gratis een gokje wagen bij een casino naar keuze. Als je voor de eerste keer speelt, denk dan ook aan de welkomstbonus die je kunt innen. Zo kan het spelen nog leuker worden en wie weet wat je dat op gaat leveren! Lees de voorwaarden door, dan weet je waar je aan toe bent.