≡ Menu

Zombies

Naar Gokkast Top 20


In het jaar 2012 is de Zombies online gokkast gepresenteerd door Netent Entertainment. Het is een gokautomaat waarbij je de doden weer tot leven ziet komen. Er zijn volop random wild en wild vervangers en ook veel gratis spins. zombiesJe kunt er tot maar liefst tien keer de inzet winnen. Het spel van de Zombies online fruitautomaat speelt zich af in een lege shopping mall. De animaties en geluiden in combinatie met het Zombies thema zorgt voor een enge sfeer waarbij je de mooiste prijzen kunt winnen. Er zijn free spins en volop andere elementen wat deze Zombies videoslot tot een must om te bezoeken maakt.

Kroon knop
V&J knop

De Zombies kent vijf wielen en twintig win lijnen en verschillende wild vervangingen, free spins en multipliers. Er is ook een random wild feature bij deze online gokkast. Natuurlijk is er ook een paytable waarin je kunt zien welke prijzen je kunt winnen. Ook is er een autoplay functie. De wild symbolen verschijnen op de rollen een, twee, vier en vijf. En de wild symbolen vervangen ieder ander symbool op de rollen. Als je de wild symbolen dus ziet dan nemen de kansen alleen maar toe om een mooie prijs te winnen bij de Zombies videoslot.

Zie je drie of meer scatter symbolen op de rollen twee, drie of vier dan krijg je free spins. Bij de fee spins kun je tot maar liefst tien keer de normale prijs krijgen. De zombies en pistolen komen continu op het scherm. En het is mooi om te zien welke verschillende kansen je allemaal zult krijgen om een prijs te winnen. Er is ook een zombie score munt welke je nog meer laat winnen.

milly_casinoknop2

Jack and the BeanstalkJack and the Beanstalk
b>Mix & Max RunnerMix & Max Runner
SuperflushSuperflush
BeachBeach