≡ Menu

Superflush

Speel Superflush full screen | Terug naar Fruitkings | Naar Gokkast Top 20

Hoe werkt de Superflush gokkast?

Superflush is een gokkast met een basisspel (onder) en een kaartspel (boven). Daarnaast heeft de gokkast ook nog een gamblespel. Het basisspel heeft slechts 1 win lijn en 4 rollen. De ster is wild , dat wil zeggen dat hij altijd speelt ook als hij een onder of een boven de win lijn staat. Het gamblespel kan je spelen als je punten wint met het basisspel. Het principe van het gamblespel kan je vergelijken met roulette. Je kiest een symbool en wint als de winschijf stopt op het symbool wat jij tevoren uitgekozen hebt. Kies je de kleur geel dan heb je het meeste kans om te winnen maar krijg je de inzet maar 1.5 keer uitbetaald, gok je op het bar symbool en je zit goed dan wordt je inzet maar liefst 12 keer uitbetaald.

Het kaartspel

Op sommige symbolen van het basis spel staan getallen. Met deze getallen kunt u het kaartspel spelen. Scoort u bijvoorbeeld 4 punten op de winl ijn van het basisspel dan worden de kaarten van het kaartenspel geshuffeld, scoort u 8 dan kunt u de joker inzetten. Op de Superflush staat duidelijk welk aantal punten een bepaalde optie geeft. Haalt u de hoogst haalbare score dan krijgt u maar liefst 500 credits!

De Superflush is geen alledaagse gokkast. Hij is mooi van uitvoering en heeft enorm veel mogelijkheden met het basisspel, het gamblespel en het kaartspel. hierdoor is biedt deze gokkast veel variatie en zal hij niet snel gaan vervelen. Share

Arabian NightsArabian Nights
Mix & MatchMix & Match
StarburstStarburst
The Dark NightThe Dark Night