≡ Menu

Twin Express

Klik hier en speel Twin Express op volledig scherm | Terug naar Fruits4Real | Naar Gokkast Top 20

De nieuwe online gokkast van Fruits4real heet Twin Express en is een zogenaamde multiplayer. Dit wil zeggen dat u op 2 gokkasten tegelijk kunt spelen. Ze hebben al enkele meer van deze fruitmachines bij Fruits4real. De Sweet 26, de Twin Player en de Multiplayer hebben hetzelfde principe als basis. Maar de Twin Express is toch weer anders.

Voor ieder wat wils met de Twin Express

De twee gokkasten hebben niet vier maar drie rollen en 8 winlijnen. U kunt per druk, per gokkast 2,5,10,20 of 50 credits inzetten en drie Trein symbolen geven 40 credits per ingezet credit. Dit wil dus zeggen dat je 80 credits krijgt als je met twee credits per druk speelt. Speel je echter maximaal (50 credits per druk) dan krijg je iedere keer dat de drie treinen kriskras vallen maar liefst 2000 credits. voor de echte gokkasten speler is een multipayer als de Twin Express een uitdaging!

Maar denk er aan. Laat je hoofd ook niet op hol brengen door de Twin Express. Speel niet boven je budget. Het is beter om met een lage inzet te beginnen en die op te schroeven als het goed loopt. Je kan de gokkast gratis spelen en uit proberen bij ons. Wil je echter voor echt geld spelen dan kan dat ook. Bij Fruits4real kan je veilig betalen met iDeal, Skrill of met je telefoon.

Mooi design!

Het design van de Twin Express is een woord geweldig. Je waant je in een echte gokhal als je de fruitautomaat op je volledige scherm speelt. Ook het geluid geeft de sfeer weg die bij een echte gokkast hoort. Wat ons betreft is deTwin Express een echte aanwinst!

Multi PlayerMulti Player
Deep Bleu SeaDeep Bleu Sea
Gold LinesGold Lines
Lucky 8 LineLucky 8 Line