≡ Menu

Triple Action

Speel Triple Action full screen | Terug naar Fruits4real | Naar Gokkast Top 20

Drie rollen beneden en drie rollen boven! De Triple action online slots kent een boven spel en ook een beneden spel. Het verschil is dat bij het bovenspel er vijf win lijnen zijn en bij het beneden spel is er slechts een win lijn. Op de gokkast zelf kun je al snel zien welke combinaties je de meeste punten opleveren. Het is dan ook hopen op de bar figuren en de potten goud als symbolen. En dan het liefst direct drie op een rij! Het beneden spel biedt ook de mogelijkheid om specifieke rollen vast te zetten. Dit kan bij het boven spel niet.

Kop of munt bij de Triple Action!

De Triple action fruitautomaat kent ook een kop of munt spel. Hiermee kun je snel en gemakkelijk de prijzen verdubbelen. Een fruitautomaat met volop kansen om niet alleen een leuke tijd te hebben, maar ook nog eens om de mooiste prijzen in de wacht te slepen. Ook voor de wat luiere mensen kent deze online gokkast een autoplay functie. Je hoeft dan niet de hele tijd op de start knop te drukken. Met de Triple Action fruitautomaat kun je eigenlijk niet meer wensen!

Speel gratis

Waar wacht je nog op? Probeer de Triple Action uit en ontdek wat er allemaal kan. Het is te gek om te zien welke verschillende kansen er allemaal op je pad komen als je op de Triple action speelt. En zeker wanneer je weet dat je zonder je eigen geld in te zetten al kunt ontdekken of deze gokkast iets voor jou is. Het enige nadeel is dan alleen, dat je de winst niet mag laten uitkeren naar je bankrekening.

Graag wensen we je veel plezier toe bij het spelen op Triple action. Of je daadwerkelijk de mooiste prijzen zult winnen is helaas de vraag! En het is een vraag waar we je geen antwoord op kunnen geven. Wij wensen je in ieder geval veel succes!

Multi PlayerMulti Player
Sweet 16Sweet 16
Gold LinesGold Lines
Lucky 8 LineLucky 8 Line