≡ Menu

Jolly Roger

Naar Gokkast Top 20
Jolly Roger

Win met Jolly Roger

De vijf wielen van de Jolly Roger bieden je de kans om de mooiste prijzen te winnen. Je kunt maximaal vijftien win lijnen gebruiken en tot vijf munten per lijn inzetten. De Jolly Roger kent ook een wild symbool en dat is de Jolly Roger! Daarnaast is er nog een scatter symbool welke een papegaai is en zijn er twee bonus symbolen. De bonus symbolen zijn de borst en de kaart. Als je de Jolly Roger op de rollen ziet dan vervangt het ieder andere symbool om tot een winnende combinatie te komen. Je krijgt dan trouwens ook de dubbele prijzen uitgekeerd. Dubbel de prijzen dan normaal.

Er zijn volop kansen en ook mogelijkheden om de mooiste prijzen te winnen bij de Jolly Roger online gok machine. Zeker als je weet dat het theoretische uitkeringspercentage bijna vijfennegentig procent is is het interessant om hier een keer een kijkje te gaan nemen. Er moet immers vijfennegentig procent van alle inzet worden uitbetaald.

Je kunt starten zonder je eigen geld in te zetten. Eigenlijk is dit bij (zo goed als) alle online gokkasten mogelijk in de meeste online casino’s. Hierdoor kun je snel en ook gemakkelijk ontdekken of de online gokkast Jolly Roger ook iets voor jou is om je geld bij in te zetten. We wensen je succes bij het winnen van de mooiste prijzen!

Groovy Sixtiesgroovy sixties
Simply WildSimply Wild
Twin ExpressTwin Express
The Dark NightThe Dark Night