≡ Menu

Gold Lines

Speel Gold Lines full screen | Terug naar Fruits4real | Naar Gokkast Top 20

Logo Fruit4RealWin jij de potten met goud bij de Gold Lines gokkast? Zorg jij dat je de juiste combinaties van symbolen op deze fruitautomaat krijgt? Of win je met een van de andere combinaties de mooiste prijzen bij de Gold Lines? Het is allemaal mogelijk. En het ligt natuurlijk een beetje aan het geluk van de dag, dat je wel of niet hebt. Het is echter mogelijk tot zeshonderd en veertig punten per spin te winnen.

Boven en onder spel

Gold Lines kent een beneden en een bovenspel. Beneden zijn er drie rollen waar je mooie prijzen kunt winnen. In het bovenspel zijn er vier rollen en maar liefst zestien win lijnen. Hier kun je dus meer prijzen winnen! En dat maakt het aantrekkelijk om vooral voor het boven spel te kiezen. Tenminste om vooral naar het bovenspel te gaan. Het bovenspel speel je met vier, acht of veertien munten per keer. Dit is afhankelijk van het aantal win lijnen welke je wilt gebruiken. Het is de bedoeling dat je de win meters vult om zo de meest mooie prijzen te winnen.

Natuurlijk kun je ook eerst een aantal ronden voor de lol spelen. Zo kun je bekend raken met de Gold Lines en ontdekken wat er allemaal kan. Het is gewoon volop feest en ook volop genieten van de kansen die je krijgt. Als je de smaak te pakken hebt is het daarom slechts een kwestie van een account aanmaken en geld storten om daarna aan de slag te gaan. Het is mooi om prijzen te winnen, de spanning te voelen en het boven spel te spelen. Ook jij zult snel de smaak te pakken krijgen!

Kies voor geluk! Als je een prijs wilt winnen bij de Gold Lines online gokautomaat dan staat er je eigenlijk maar een ding te doen! Je zult moeten beginnen met spelen. Je zult op de start knop moeten drukken. Je zult de wielen aan het spinnen moeten brengen. Dan pas maak je kans om ook daadwerkelijk mooie prijzen te winnen. En we wensen je natuurlijk de mooiste prijzen toe! Veel plezier bij de Gold Lines.

Multi PlayerMulti Player
Sweet 16Sweet 16
StarburstStarburst
Lucky 8 LineLucky 8 Line