≡ Menu

Creature from the Black lagoon

Naar Gokkast Top 20creature-of-black-lagoonMet een vijf rollen breed en drie symbolen hoog display is de videoslot “Creature from the Black lagoon” en twintig lijnen maximaal niet erg speciaal. Nee het zit hem ook niet in de “Wild” symbolen die regelmatig in je scherm verschijnen en dan tellen voor ieder mogelijk symbool. Soms zijn deze “wild “symbolen zelfs sticky. Dat wil zeggen dat ze een tijdje op dezelfde plaats blijven staan terwijl jij aan het spelen bent.

Kroon knop
V&J knop

Het speciale van “Creature from the Black lagoon” is dat het wederom een samenwerking is met Universal Studio’s na dat dat eerder gebeurd is met de video slots “Southpark”, “Frankenstein” en “Scareface”.

De film “Creature from the Black lagoon” uit 1954 is in combinatie met het vakmanschap van Netent een spectaculaire gokkast geworden, zowel grafisch als speltechnisch. Het Bonus spel is speciaal. Je moet op het monster schieten nadat hij een meisje (Kay) heeft ontvoerd. Prachtige beelden en grote te winnen prijzen maken deze videoslot tot een klasbak.


milly_casinoknop2

Jack Hammer 2Jack Hammer 2
StarburstStarburst
Reel RushReel Rush
Gonzo’s QuestGonzo's Quest