≡ Menu

Reel Rush

Naar Gokkast Top 20


Deze online gokkast is een spel waarbij je op vele manieren kunt winnen. Er zijn maar liefst vijfenveertig tot eenendertig honderd verschillende mogelijkheden om een prijs te winnen bij de online videoslot machine Reel Rush. De slotmachine Reel Rush kent vijf wielen en heeft ook verschillende wild symbolen. Ook zijn er re spins en free spins bij de reel rush gokautomaat. Je bepaalt zelf de inzet op tien verschillende niveaus en ook de muntwaarde waarmee je gokt. Bij niveau tien speel je met vijftig munten.

Kroon knop
V&J knop
Wat je kunt winnen aan prijzen bij de verschillende combinaties bij de Reel Rush gokautomaat zie je in de paytable. Afhankelijk van de inzet krijg je een bepaalde factor vermenigvuldigt met de credits die zijn ingezet. Dit maal de muntwaarde is de uiteindelijke prijs in geld. Men betaald trouwens alleen de langste combinatie uit op een winlijn.

De wild symbolen van de Reel Rush!

Bij de Reel rush kunnen er op de rollen twee, drie, vier en vijf wild symbolen komen. Een wild symbool vervangt ieder andere symbool om aan een winnende combinatie te komen. Het is dus een joker om een prijs te winnen. Daarom is het altijd fijn om bij de online videoslot machine Reel Rush de wild symbolen te zien. Theoretisch gezien wordt zevenennegentig procent van alle inzet weer uitbetaald bij Reel Rush. De slotmachine Reel Rush biedt daarmee niet de garantie dat je ook met dat percentage kans hebt om te winnen. Iemand anders kan op de videoslot Reel Rush spelen en zijn volledige inzet verliezen. En als jij vervolgens de Reel Rush gokkast bezoekt kun je volop prijzen winnen. Dat maakt het zo spannend! Veel plezier met de Reel Rush. En ook veel succes met het winnen van een mooie prijs!


milly_casinoknop2

Sweet 16Sweet 16
BeachBeach
BloodsuckersBloodsuckers
Demolition SquadDemolition Squad