≡ Menu

Coins of Egypt Features

Coins of Egypt gokkastIedere maand komt Netent met een nieuwe gokkast en daar kun jij als speler ook weer gebruik van maken. Coins of Egypt is een gokkast waar je niets tekort gaat komen en kent een zeer hoog uitkeringspercentage. Het is altijd goed om een nieuw spel te proberen, maar weet jij ook wat je er kunt verwachten? Wij leggen het je graag allemaal uit en zo ben je goed voorbereid op wat er komen gaat. Alle gokkasten kunnen online eerst geoefend worden en dat is toch wel in jouw voordeel. Zo kun jij bekijken hoe winstgevend een spel kan zijn en hoe snel dat kan gaan. Toch wil dat niet alles zeggen, want je hebt altijd kans op winst en verlies, want het blijft een kansspel. Je bent van ieder speelmoment afhankelijk en ook heb je wat geluk nodig de betreffende spelronde.

Over het spel

Coins of Egypt heeft in totaal 20 winlijnen en er kan al gespeeld worden met een inleg van €0,20. Er kan gespeeld worden met maximaal €200. Er is ook een bonusspel aanwezig en daarbij kun je gratis spins winnen met extra coin wins. Wanneer je het spel hebt geopend zie je direct dat het Egyptische thema centraal staat. De hoogste prijs die je er kunt behalen kan met 5 Wilds en dan krijg je 3000 munten. Om een goed beeld te krijgen van de symbolen en de prijzen die aan je uitgekeerd kunnen worden kun je maar beter de prijzentabel raadplegen. Deze geeft je een goed beeld van de winsten die behaald kunnen worden. Maar je ziet ook hoeveel symbolen je nodig hebt en wat dan de opties daarin zijn voor jou. Goed voorbereid aan een spel beginnen zal alleen maar beloond worden.

Coins of Egypt gokkast spelen

De gouden munten

Op Coins of Egypt zijn de gouden munten erg veel waard en spelen dan ook een belangrijke rol als je een gokje waagt. Gedurende het basisspel kun je extra prijzen verdienen dankzij de gouden munten op de eerste 3 rollen. Daarbij heb je ook een collect symbool nodig op de 5e rol. Als je dat zou lukken dan krijg je de waarde uitgekeerd van alle munten. Dit zou in totaal op kunnen lopen tot wel 15x de totale inzet. Het zijn allemaal extraatjes op de gokkast Coins of Egypt die het voor jou als speler alleen maar interessanter maken. Zorg daarom dat jij er ook achter gaat komen want Netent voor jou heeft ontwikkeld en probeer de gokkast vandaag nog. Je komt er dan snel achter welke gouden munten je nodig hebt en wat je dat op kan leveren.

Gratis spins bonus

De bonus die actief is op Coins of Egypt is de moeite waard. Activeren kun je de bonus door 3 Scatters te draaien op rollen 1, 3 en 5. Het is echt groot feest als dat is gelukt want dan kun je meer spins verdienen. Je wint tijdens de gratis spins gewoon je uitbetalingen. Maar je spaart ook voor munten. Als een bonus bijvoorbeeld zou eindigen met 3 rode symbolen dan win je alle verzamelde geldprijzen in de rode bak met munten. Extra spannend dus en een mooi extraatje waar je van kunt profiteren als je Coins of Egypt speelt voor geld. Neem de tijd om het spel te ervaren en dan zie je ook waarom zoveel mensen het spel zo graag spelen. De moeite waard om Coins of Egypt te kiezen bij een online casino van Netent.