≡ Menu

Rise of Olympus gokkast

Rise of Olympus gokkast spelenDe gokkasten van Play’n Go zijn zeer populair en daarom is het ook de moeite waard om Rise of Olympus te proberen. Er zijn op deze online gokkast vermenigvuldigers tot 20x te vinden. Er kan zowel gratis worden geoefend, als voor geld worden gespeeld. We leggen je graag uit wat de opties zijn op deze gokkast en deze kun je dan ook eens proberen. De meeste online casino’s bieden het spel aan en dan kan er dus door jou worden gespeeld. Het is belangrijk welke symbolen het meest winstgevend zijn, dan kun je je daar op focussen. Met een beetje geluk gaat het helemaal goedkomen en win je mooie prijzen.

Voor geld spelen

Er kan al gespeeld worden met een minimale inleg van €0,20 en met maximaal €100 per draai. De gokkast staat in het teken van 3 goden, Zeus, Hades en Poseidon. Er kan gespeeld worden op een matrix van 5×5 symbolen. Je hebt geen vaste winlijnen, er zijn namelijk cascading symbolen. Dit is een bijzondere manier van spelen, winnende combinaties verdwijnen dan namelijk. Bovenliggende symbolen vallen dan naar beneden. Je kunt zo meerdere winnende combinaties maken, na elkaar. Er kan een winnende combinatie worden gemaakt door middel van 3 of meer horizontale of verticale symbolen op een rij. Als je een combinatie hebt van 3, dan wordt het middelste symbool veranderd in een Wild. Deze zal minimaal één ronde blijven staan. Je krijgt na een winnende combinatie een vermenigvuldiger die met +1 omhoog gaat. Daardoor kunnen er mooie prijzen behaald worden en die kunnen iedere keer weer hoger oplopen. De hoogst uitbetalende symbolen zijn de 3 goden.

Rise of Olympus gokkast

Als je het spel hebt geopend dan kijk maar eens aan de rechterzijde van het scherm. Je zal merken dat daar altijd één van de 3 goden staat afgebeeld. Ze kunnen elkaar afwisselen en kunnen als je een keer niets wint de krachten eenmalig gebruiken om jou te helpen. Hierdoor heb je weer kans op prijzen. Hoe gaat dat in zijn werk? Als Poseidon er staat dan geeft 1 of 2 extra wilds op het scherm, maar heb je Hades dan zal er 1 symbool veranderen in een ander symbool. Bij Zeus worden 2 symbolen verwijderd van het scherm.

Aanwezige bonusspellen

Het bonusspel dat aanwezig is kan je leuke gratis spins opleveren en nog vele extra slots features. Het spel zelf heeft een uitkeringspercentage van 96,5%. Er is een gratis spins bonus actief op deze gokkast. Als je goed kijkt dan zie je aan de linkerkant van het scherm een meter staan. Deze bestaat uit 3 vakjes. Wanneer dat je een winnende combinatie maakt van 3 of meer goden zal deze meter weer worden gevuld. Als deze meter is gevuld dan word je meegenomen naar een nieuw scherm. Het is spannend, iedere ronde weer want er kunnen veel prijzen worden gewonnen. Het gaat er om dat je de gratis spins bonus gaat verdienen. Dit kan gedaan worden door het hele scherm leeg te spelen gedurende 1 beurt.

De goden zullen je dan helpen met de super krachten. Als je alle symbolen weg kunt spelen dan mag jij blij zijn! Je hebt daarbij de keuze uit 4 gratis spins met de Hades feature, of 5 gratis spins met Poseidon feature. Of je hebt de 8 gratis spins met Zeus feature. Let goed op want gedurende de spins blijft de vermenigvuldiger oplopen tot maximaal 20x.