≡ Menu

Bork the Berzerker Hack ‘N’ Slash Edition slot

Bork the BerzerkerBen je toe aan een slotmachine waarbij een bloeddorstige barbaar regeert? Dan is de Bork the Berzerker Hack ‘N’ Slash Edition slot zeker de moeite waard om eens uit te proberen. Bork te Berzerker kwam al eens vaker voor op eerdere slotmachines van de software provider Thunderkick. En nu is hij terug voor meer. Het wordt tijd  opnieuw verschillende monsters te slachten voor een kwade tovenaar. Als je van een horrorachtig verhaal houdt en in bent voor een leuke en spannende slot? Sla dan deze mooi uitgewerkte Bork the Berzerker Hack ‘N’ Slash Edition slot niet over. Help jij Bork met zijn missie om de slechte wezens uit te roeien en zijn geliefde te bevrijden van deze tovenaar? Wanneer je dit doet zal de slot je er rijkelijk voor belonen.

Algemene slot details

De Bork the Berzerker Hack ‘N’ Slash Edition slot wordt gespeeld op een speelveld met 5 rollen en heeft 20 vaste winlijnen. Vaste winlijnen zullen altijd standaard actief zijn en je hebt geen mogelijkheid om het aantal winlijnen aan te passen. De doel van deze slot is natuurlijk om combinaties van gelijke symbolen te maken op een van de 20 winlijnen om mooie prijzen binnen te slepen. Daarnaast heeft deze slot een minimum inzet van 0,10 en een maximum inzet van 100 per spin. Hoe dapper jij bent, kan je laten zien door een inzet per spin te kiezen die het beste bij jou past. Daarnaast heeft deze slot een enorm hoge RTP van maar liefst 97,34%.

De symbolen van deze prachtige gratis gokkast van Thunderkick zijn in een cartoonachtige stijl vormgegeven, die het geheel ook de nodige humor meegeven. Als symbolen van lagere waarde zal je op deze slot de Q, K en A tegenkomen. Je vindt daarnaast verschillende wezens in dienst van de tovenaar en uiteraard ook Bork’s geliefde. Om een duidelijk overzicht te krijgen van de exacte waarde van de verschillende te maken combinaties van symbolen, verwijzen we je graag naar de uitbetalingstabel op deze slot zelf. Op het moment dat je een grote win behaalt, zullen de rollen vlam vatten en zal dit met een dramatische voorstelling worden gevierd.

Bork the Berzerker Hack ‘N’ Slash Edition slot

Bonusfeatures gebruiken

Op deze Bork the Berzerker Hack ‘N’ Slash Edition gokkast online vind je uiteraard ook een Wild symbool, welke alle andere reguliere symbolen op de rollen kan vervangen om je zo te helpen winnende combinaties te maken. Daarnaast zal je op het basisspel op alleen het 3de rol uitbreidende Wilds symbolen kunnen tegenkomen. Op het basisspel daarentegen, zal je deze uitbreidende Wild symbolen tegenkomen op de middelste 3 rollen, wat ervoor zorgt dat je nog meer spannende mogelijkheden hebt om leuke prijzen binnen te slepen.

Ook zal je op deze slot een bonussymbool tegenkomen, ofwel Scatter symbool. Deze kan in combinaties van 3 stuks zorgen voor 10 gratis spins om te spelen. Land je 4 van deze symbolen? Dan krijg je 15 gratis spins en bij 5 of meer ontvang je er 20. Daarnaast zal op de gratis spins modus Bork op het tweede en vierde rol verschijnen. Dit om je te helpen nog meer te winnen. Hierbij heb je kans op een maximum winst van 2.100x je inzet.

Bork the Berzerker Hack ‘N’ Slash Edition ervaringen

Deze ontzettend leuk vormgegeven slot, biedt verschillende mogelijkheden om een interessante winst binnen te slepen. Het zit niet boordevol bonusfeatures, maar de basis staat als een huis. Daarnaast zorgt het verhaal van het thema voor een plezierige tijd wanneer je deze slot eenmaal aan het spelen bent. Met een RTP van 97,34% is dit zeker een slot die het proberen waard is. En daarnaast is deze videoslot ook nog eens geoptimaliseerd voor spelers die hun slots liever op mobiele apparaten spelen.