≡ Menu

Victorious

Naar Gokkast Top 20


Je kunt met de Victorious gokkast mooie prijzen winnen. Prijzen die er niet om liegen. En het is ook goed om te weten dat je maar liefst op tweehonderd drieënveertig victoriousverschillende manieren kunt winnen. Er zijn vijf wielen en verschillende win lijnen. Ook is er een bonus game en kun je je winsten verdubbelen met de scatter bonussen. Ook krijg je dan free spins waar je volop van kunt genieten.

Kroon knop
V&J knop

Het thema van deze online slot machine zijn de slagvelden en de gladiatoren van de vorige eeuwen. Het is mooi om te zien hoe dit is weergegeven bij de Victorious online slot machine. De wrede gevechten die voor jou in mooie winsten veranderen. Gevechten welke je nooit van je leven zelf hoeft te voeren. En dat maakt het nog mooier. Je kunt in de huid kruipen van de gladiatoren zonder zelf maar een kleer scheurtje op te lopen.

Automatische piloot met de Victorious

Lekker automatisch meerdere ronden achter elkaar spelen? Het is allemaal mogelijk bij de Victorious videoslot. Je kunt ook automatisch stoppen als je een prijs wint of als je een paar keer achter elkaar hebt verloren. Of misschien wil je pas stoppen met automatisch spelen als je een specifieke winst hebt behaald? Het is allemaal mogelijk. Ook kun je tal van andere zaken instellen. Zo kun je de geluidseffecten bepalen en de geluiden.

Met de bijna zevenennegentig procent die theoretisch gezien wordt uitbetaald maakt iedereen een kans om een prijs te winnen. Ook jij! Wacht daarom niet langer en bezoek gewoon deze mooie Victorious onlinegokkast. Je krijgt er zeker geen spijt van. En je kunt voordat je met je eigen geld gaat spelen kijken of het wel of niet iets voor je is. Vervolgens kun je je eigen geld inzetten. En hier wensen we je veel geluk en succes bij.

milly_casinoknop2

Jack Hammer 2Jack Hammer 2
StarburstStarburst
Lucky 8 LineLucky 8 Line
Reel StealReel Steal