≡ Menu

Turbo Joker

Speel Turbo Joker full screen | Terug naar Fruits4real | Naar Gokkast Top 20
Bij de Turbo Joker denk je misschien aan een grappenmaker, maar deze kast meent het heel serieus. Kijk maar eens goed naar hoe het spel is opgebouwd. Dit is een kast met alle elementen die de kroegtijgers van vroeger zich nog goed kunnen herinneren: een kop of munt spel, joker wilds, kriskras winlijnen en natuurlijk hoge prijzen! Krijg jij de Supermeter van de Turbo Joker vol?

Je hebt een keuze bij Turbo Joker

In geen kast komen alle spelelementen zo mooi samen als in de Turbo Joker. Je kunt hem helemaal spelen zoals jij het wilt: hoge winsten pakken op het bovenspel, of gewoon rustig aan met 1 credit per draai op het onderspel. Doordat ongeveer elke combinatie van 2 dezelfde symbolen op het onderste spel uitkeert, blijven de prijzen binnenrollen! En als je de juiste keuzes maakt in het kop of munt spel, kun je al aardig cashen op het onderspel van de Turbo Joker!

Kriskras bovenspel

In het bovenspel van de Turbo Joker gaat het pas echt hard. Met inzetten van 5 of 20 credits per draai, Joker Wilds en kriskras winlijnen, is ongeveer elke combinatie een winnende combinatie! En dan ga je begrijpen waarom deze kast de toevoeging Turbo heeft gekregen. Want het kan ineens heel rap gaan in het bovenspel van deze Turbo Joker.

Rustig wennen

Voordat je voor de grote winst gaat, kun je prima op het onderspel van de Turbo Joker wennen. Zo kun je uitproberen hoe de kast werkt en welke combinaties hij geeft. En zoals je hierboven al zag: op de winlijn geeft elke combinatie van 2 dezelfde symbolen op de eerste 2 rollen tot wel 16 keer je inleg. Pak je ook nog de juiste uitkomst in de kop of munt, dan loopt het nog verder op! Dus probeer hem eens rustig uit en kijk of hij bevalt. Zo ja, ga dan voor het topspel en leer de Turbo Joker op zijn best kennen.