≡ Menu

Speel Fruit Spin voor de winst

Fruit Spin gokkastDe mensheid is altijd al op zoek geweest naar activiteiten die zowel lucratief als leuk zijn. Het lijkt erop dat Netent het beste van beide werelden heeft gevonden in hun nieuwe spectaculaire release Fruit Spin! Een mooi spel wat je zeker eens gespeeld wil hebben! Gokkasten van Netent zijn altijd de moeite waard en daar kun jij nu zelf ook achter komen. Bij Fruit Spin kun je namelijk vitaminen verdienen en weet jij al hoe dat in zijn werk gaat? Open de slot maar eens en je krijgt direct zin om een gokje te wagen. Het kost je namelijk maar een snelle blik om verliefd te worden op deze glitterende, stralende explosie van fruit en goud. Je kunt het nauwelijks weerstaan om een hap te nemen van iedere kers, bes en sinaasappel die voorbij komt, terwijl je innerlijke bon vivant vecht tegen de verleiding van de glimmende stapels goud.

Netent scoort goed met deze nieuwe release. Fruit Spin ziet er geweldig uit, klinkt precies goed en brengt ook nog eens fantastische wins! Een goed moment om zelf te bekijken wat het jou brengt.

Flinke winsten mogelijk

Fruit is nog nooit een betere vriend geweest dan bij deze nieuwe vitamine overload met 5 wielen en 4 rijen. Tot wel 40 winnende regels zorgen voor frequente wins, zowel groot als klein, met wat hulp van Gestapelde symbolen, 3×3 Wild symbolen, en 3×3 Scatter symbolen. Speel het spel goed en Fruit Spin kan ervoor zorgen dat je €120.000 rijker wordt – in een enkele spin! Het is ook zeker niet saai om daar te komen. Netent heeft veel moeite gedaan om de gameplay zo leuk mogelijk te maken. Het is daarom ook weer spannend om een gokje te wagen en zelf te ontdekken wat jij daarvoor moet doen. Zorg ervoor dat je de prijzentabel in de gaten blijft houden en dan ziet welke symbolen er zijn en wat deze je op kunnen leveren. Dit kan namelijk erg hard gaan en daar doe jij het toch ook voor?

Fruit Spin

Coole features

Er is iets heel cools aan de bovengenoemde Scatter symbolen: zelfs als je alleen een deel van de 3×3 blok Scatter symbolen te pakken krijgt, wordt de Lucky Wheels feature geactiveerd. Hoe meer rijen van Scatter symbolen je te pakken krijgt, des te meer spins je krijgt in de Lucky Wheels. Elke spin kan je 20, 40 or 80 munten geven, vermenigvuldigd met het inzetniveau! Maar de echte lol begint wanneer je 3 of meer diamanten scoort. Ben je ook benieuwd wat er dan gaat gebeuren? Kies er dan nu voor op daar vandaag nog achter te komen, want dat kan! De gokkasten van Netent klik je aan en kunnen zowel via je desktop als mobiel gespeeld worden.

Gratis spins

Vang 3 diamanten en je krijgt 5 Gratis Spins. Iedere extra diamant heeft je een extra Gratis Spin. Gratis Spins in Fruit Spin gedragen zich als normale spins, wat betekent dat het Scatter symbolen de Lucky Wheels opnieuw triggeren en de maximale win per Gratis Spin is €120.000. Weet jij ook wat je hier leest? Gigantische prijzen die voor je klaarstaan en dat wil jij toch ook ervaren? Zorg daarom dat je ook kennis komt maken met de Netent gokkast Fruit Spin en speel mee voor alle de winst! De gratis spins doen het goed en daar wil jij ook alles van weten. Hoeveel geluk heb jij als je nu mee gaat doen? Je ervaart het als je nu een gokje komt wagen en dat kan dus ook via je mobiel, waar wacht je nog op?