≡ Menu

South Park Reel Chaos

Net Entertainment(Netent) heeft een nieuwe online videoslot South Park Reel Chaos. South Park Reel Chaos is de tweede South Park gokkast van Netent wegen het succes van het eerste deel een jaar geleden. De liefhebbers van het eerste deel zullen ook genieten van het vervolg met nog meer game features! Helaas is het slot inmiddels niet meer beschikbaar.

South Park Reel Chaos is grappig en spannend

South Park Reel ChaosDe nieuwe gokkast van South Pak is anders dan het origineel omdat de karakters van South Park deze keer terug keren als superhelden. Je speelt op 5 rollen en 20 winlijnen zoals je gewend bent van Netent. Het doel van de South Park Reel Chaos is om de stad te beschermen tegen Professor Chaos en zijn trawanten. Dit kan je doen door middel van wilds, multipliers, re-spins, wilds en actieve overlay bonus spins. De South Park Reel Chaos zal ook beschikken over de vier mini functies waar je gaat spelen met de kleurrijke personages van South Park(zoals in het origineel). Hier kan je de grote klapper maken met de Epic Bonus Spins functie. Ieder keer wanneer je een vijand weet te verslaan gaat de multiplier omhoog met maximaal 4x je inzet. Als je alle vijanden hebt verslagen maak je kans op een overwinningsbonus van 650.000 credits!

De South Park Reel Chaos heeft meer bonus games

De Southpark Reel Chaos lijkt nog mooier te worden dan de originele South Park videoslot van een jaar geleden omdat je veel meer variatie krijgt. De grappige karakters van South Park zullen je ook hier weer laten glimlachen, en de spannende bonus games kunnen je chaotisch grote prijzen bezorgen! Speel het vervolg van de South Park gokkast dus vanaf 23 oktober bij Polder casino en win mooie prijzen!