≡ Menu

Silent Run

Naar Gokkast Top 20Deze online gokkast Silent Run is gebaseerd op een onderzeeër Het is een opwindend verhaal waar je met je bemanning een gevecht aangaat. Je schiet torpedo’s op je vijanden om ze het water uit te silent_runknallen. Vol met extra’s als bonus ronden, wild vervangers en tal van sonar signalen en torpedo’s zullen je een geweldige tijd bezorgen bij de Silent Run videoslot. Richt de periscoop op en zie de torpedo’s terecht komen op je vijanden. De vijandelijke schepen zie je de lucht in gaan en de credits worden bijgeteld op je scorebord. Met de mooie animaties van de marine en de geluidseffecten zorgen voor een mooie ervaring bij de Silent Run videoslot. Het lijkt soms wel of je daadwerkelijk en ook echt in een real life onder water gevecht bent gekomen. En daarbij kun je dan ook nog eens mooie prijzen winnen. Ongekend toch?

Kroon knop
V&J knop
De Silent Run kent vijf wielen, drie rijen en vijfentwintig inzet lijnen. Met de wild symbolen en scatter symbolen ga je naar de online bonus rondes en kun je nog meer credits winnen. Je kunt inzetten op een van de tien verschillende niveaus. Ook kun je zelf de muntwaarde bepalen. In de paytable kun je zien welke prijzen je allemaal kunt winnen bij de verschillende combinaties.

Wacht niet langer en schiet nog vandaag een paar torpedo’s het diepe water in met de Silent Run. Je zult er zeker geen spijt van krijgen. Zeker als je weet hoe goed de kansen zijn om een mooie prijs te winnen. Kies ervoor om met veel plezier het water in te duiken en te gaan met je onderzeeër om je vijanden met torpedo’s te bestoken. En win mooie prijzen terwijl je dit doet bij de online slotmachine Silent Run.

milly_casinoknop2

Robin HoodRobin Hood
LuckyHolderLuckyHolder
Club 2000club 2000
Simply WildSimply Wild