≡ Menu

Playtech gokkast Tinderbox Treasures

Tinderbox Treasures PlaytechWelkom in de wereld van H.C Andersen en zijn magische Tinderbox Treasures. Deze gokkast van Playtech met vijf wielen, drie rijen en 25 winnende regels heeft een cartoonachtige, aparte, maar lieflijk honden thema. De RTP is 96,35%. Je vindt er features als Wilds, iets grotere Wilds, Wilds die het wiel bedekken bovenop een bonus kiezer, gratis spins, vermenigvuldigers en her-spins. Een mooi spelletje waar je nu een gokje kunt wagen. Gokkasten zijn online erg populair en jij kunt er nu zelf ook achter komen waarom dat zo is. Het design van deze game is leuk. Dit is gebaseerd op het oude verhaal van Hans-Christian Andersen, waar een soldaat een magische tondeldoos verkrijgt welke drie magische honden kan oproepen. De manier waarop Playtech deze honden gebruikt is hilarisch. De mechaniek van de game is goed.

Wanneer het op symbolen aankomt, vind je verschillende gek uitziende honden en andere personages die je je zou kunnen herinneren van het kinderverhaal. De symbolen van lagere waarde zijn alle reguliere 9-A symbolen in Tinderbox Treasures, en deze zouden waarschijnlijk graag een lichte upgrade willen hebben aangezien ze er nogal uitspringen ten opzichte van de overige symbolen.

Speciale features in Tinderbox Treasures

De rare honden die eerder zijn genoemd, spelen een belangrijke rol als het gaat over de speciale features bij Tinderbox Treasures, welke zowel her-spins als vermenigvuldigers op de tafel brengen. De wild symbolen komen in drie verschillende varianten: kopen, zilver en goud. Iedere ronde is weer erg spannend, want er zijn veel speciale features die je kunt innen. Iedere ronde is bij Tinderbox Treasures weer de moeite waard en je hebt zowel de kans om gratis en voor geld te spelen. Je kunt de prijzentabel bekijken en dan zien welke symbolen je nodig hebt en welke prijzen je dan kunt innen. Bereid je dan ook goed voor op het spel, zodat je weet wat je kunt verwachten.

De Wilds van Tinderbox Treasures

Je vindt verschillende soorten wilds in Tinderbox Treasures. Deze kunnen nooit op hetzelfde moment tevoorschijn komen maar komen na elkaar. Om dit geheel te starten, heb je een koperen wild symbool nodig. Deze activeert de Dog Wild her-spin feature welke betekent dat je een extra spin ontvangt, maar deze keer met een zilveren wild welke twee in plaats van een symboolplekken bedekt. Als je geluk hebt en ook deze her-spin wint, ontvang je nog een spin. En zoals je vast wel kunt raden, wordt een wiel bedekt met een Gouden Wild. Dat kan dus erg spannend worden en iedere draai heb je hier weer kans op, dus waar wacht je nog op?

Gratis Spins in Tinderbox Treasures

Wanneer er drie of meer Scatter symbolen op de wielen twee, drie of vier landen, ontvang je 10 gratis spins. Tijdens de gratis spins, word je geïntroduceerd aan het laatste, vierde Wild symbool welke de Gratis-Spins Wild wordt genoemd. Deze wild komt met een vermenigvuldiger van 3x. Dit kan dus een mooie eindprijs voor je opleveren. Plaats maar eens een hoog bedrag en dan zie je ook hoe snel er winst gemaakt kan worden.

Extra gratis spins

Het Scatter symbool land alleen op wiel 5 tijdens de gratis spin rondes. Als je er een ziet, ontvang je een extra spin tot twee extra spins in een ronde. Als je geluk hebt, kun je een bonus kiezer activeren waar drie deuren extra features verbergen zoals 5x vermenigvuldigers, twee opeengestapelde scatter symbolen op het vijfde wiel of vijf extra gratis spins.