≡ Menu

Nieuwe Netent gokkast in januari

Strolling Staxx Cubic Fruits gokkastHet nieuwe jaar is weer begonnen en daar weten ze bij Netent wel raad mee. Er is namelijk al een nieuwe online gokkast gepland voor de maand januari. Deze gokkast heeft de naam Strolling Staxx: Cubic Fruits gekregen. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het over vierkant fruit en daar ben je vast en zeker wel benieuwd naar. Daarom is het goed om de gokkast zelf eens te bekijken en een gokje te wagen. Middels dit bericht laten we je meer over de gokkast weten en dan ben je alvast voorbereid op wat er komen gaat. Dit is het beste wat je kunt doen, even alles rustig doornemen en dan je keuzes maken. Bij Netent kun je mooie geldprijzen winnen en dat is ook deze keer weer zo.

Kleurrijke gokkast

Om even te kijken naar de gokkast Strolling Staxx: Cubic Fruits, we kunnen zeggen dat het een kleurrijk geheel is. Je vindt erg veel Wilds, maar ook Colossal symbols en bonus inzetten. Ook zijn er extra kansen op winst en die kun je maar beter pakken met de Strolling Staxx Re-Spins. Dit zal iedere keer weer voor een spannend moment zorgen en dat wil je dan ook niet missen. Gelukkig is er nog veel meer wat er te ontdekken is. Toch raden we je aan om naar de prijzentabel te kijken voordat je de gokkast begint. Zo ben je namelijk ook voorbereid op welke symbolen er zijn en welke je de meeste winstkansen geven.

Strolling Staxx Cubic Fruits gokkast spelen

Features genoeg

Een mooi moment wat je snel tegen gaat komen op de gokkast Strolling Staxx: Cubic Fruits is dat de Colossal symbolen terug gaan naar de rollen. Ook is er dan nog de Bonus Inzet en dan worden de Re-spins geactiveerd in combinatie met stapels met symbolen. Deze kunnen dan van rechts naar links over de rollen gaan en dat noemen ze de Strolling Staxx Re-spins. Extra mooie kansen waardoor deze Netent gokkast meer dan de moeite waard is. Je hebt er jezelf altijd mee als je deel gaat nemen, want de spanning en de kansen op winst doen het hem echt.

24 januari is het zover

Het is nog een paar weken, maar dan heb jij de kans om de Strolling Staxx: Cubic Fruits gokkast van Netent zelf te spelen. Uiteraard kun je ook eerst gratis spelen, dan krijg je virtueel tegoed van het casino. Verder kun je eerst goed de gokkast bekijken en nagaan wat de kansen zijn om te winnen. Vervolgens ben je van het moment en het geluk afhankelijk of je gaat winnen. Ervaar het daarom zelf en wacht tot de 24ste. Tot die tijd kun je zelf nog nagaan welke gokkasten er nog meer zijn van Netent en daar een gokje op wagen. Je komt echt niets tekort want van deze aanbieder komen er maandelijks nieuwe gokkasten online, die ook mobiel gespeeld kunnen worden. Bereid je daarom maar goed voor want er zit een mooie tijd aan te komen!

Next post:

Previous post: