≡ Menu

Magic Portals

Naar Gokkast Top 20

Magic Portals, win een magische prijs online!

Met deze videoslot ga je naar de mystieke plekken waar tovenaars zijn en waar het echte toveren ook daadwerkelijk gebeurt. De Magic Portals kent vijf wielen en heeft drie rijen. Ook kent de Magic Portals slot vijfentwintig win lijnen. Daarnaast zijn er nog twee magic portals, free spins en wild symbols om het winnen nog gemakkelijker en leuker te maken. Je kunt maximaal vierenzestig duizend munten winnen. En dat is waarlijk een groot feest. Dit is een avontuur! Een avontuur wat je met de Magic Portals gokkast zult beleven. Het is te gek! Zeker als je op het tiende en hoogste niveau je inzet doet en een prijs wint.


Kroon knop
V&J knop

De magic portals tref je aan op de rollen een en vijf. Je kunt ook tijdens de free spins naar de extra portals gaan. Je krijgt dan free spins en de winst wordt ook verdubbeld als je een prijs wint tijdens de free spins. Met bijna zevenennegentig procent als theoretische uitkeringspercentage en de mooie prijzen die je kunt winnen is het altijd slim om eens te kijken of de Magic Portals een slotmachine is waar jij ook van zult gaan houden. Misschien win je direct wel een mooie prijs. Of misschien wil je eerst starten met het spelen op de Magic Portals zonder je eigen geld in te zetten. Ook dit kan! Je kunt dan helaas ook niets winnen. En dat is natuurlijk wel jammer. Het is slimmer om gewoon een beetje geld in te zetten. Zo mis je de kans niet om ook een goede prijs te winnen. En dat is natuurlijk wel van groot belang. Of niet?

Kijk gewoon even binnen bij de Magic Portals om te ontdekken of ook jij een mooie prijs kunt winnen bij deze gokkast. Je krijgt er zeker geen spijt van om met wat magie en tovenaarskunsten de mooiste prijzen in de wacht te slepen. Toch?

milly_casinoknop2

Lucky 8 LineLucky 8 Line
LuckyHolderLuckyHolder
Arabian NightsArabian Nights

Jack Hammer 2Jack Hammer 2