≡ Menu

Jackpot Rango

Naar Gokkast Top 20 | Klik hier en speel Jackpot Rango op volledig scherm

iSoftBet is zich stevig in de sleuf branded markt aan het roeren en met de release van Jackpot Rango lijkt het weer een fantastisch videoslot ontwikkeld te hebben. Het is een videoslot met vijf rollen, vijfentwintig winlijnen en een video bonus. Het is gebaseerd op de leuke en populaire 3D-animatiefilm waar de stem van Johnny Depp de hoofdrol in speelt.Je kunt verwachten dat alle favoriete personages die je in de film ziet ook terugziet in de videoslot. Het videoslot bevat daarnaast scatter symbolen, gratis spins en multipliers. De muntwaardes variëren van 0,01 tot 0,50 eurocent per lijn tot maximaal tien euro per lijn. Als je kans wilt maken op de progressieve jackpot, dan kun je daar alleen kans op maken bij een maximale inzet. De gratis spins kunnen op twee manieren geactiveerd worden en hieronder lees je hoe je die gratis spins kunt ontvangen.

Gratis spins ontvangen bij Jackpot Rango

Het is mogelijk om op verschillende manieren gratis spins te activeren. Normaal gesproken wordt dit geactiveerd door drie of meer Sheriff Stars land in een enkele draai aan 10 wedstrijden te winnen. Tijdens de gratis spins Wild-symbool zijn multiplicatoren met een toekenning x2, twee toekenning x4 en drie het invullen van een winlijn te betalen acht keer zo veel als de symbolen zou er geen sprake van wildernis.

Re-spins

Daarnaast is er ook nog een andere gratis spin mogelijkheid, maar dit kun je meer zien als een re-spin. Wanneer je twee Rangos op de eerste rol hebt, zul je daarmee Rango Free Spins ontvangen.Hierin worden de wild Rango symbolen gehouden en de rest van de rollen zullen draaien om meer winlijnen te creëren. Het spelen van de Rango videoslot zorgt ervoor dat je in de geanimeerde wereld van Rango veel geld kunt verdienen. De gratis spins en speciale winlijnen van de Rango videoslot zorgen voor meer spanning in het spel.