≡ Menu

Incagold

Speel Incagold full screen | Terug naar Fruitkings | Naar Gokkast Top 20

De IncaGold gokkast

Ga op zoek naar het verborgen goud van de oude Inca’s in de ruïnes. Hoe verder je zoekt hoe meer beloning ! De Incagold fruitmachine is een kast met erg veel rollen, zo speel je in het onderspel met 5 rollen.In het bovenspel heb je de beschikking over zelfs 6 rollen. Meer rollen, dus ook meer prijs !

De spelregels

Het basisspel van deze kast begint zoals gewoonlijk op 1 winlijn. Met het G symbool(wat kriskras telt)  kan je een mysterie prijs winnen van 4 tot wel 200 credits ! Op het bovenspel speel je met minimaal 2 en maximaal 32 credits per draai. Bij het bovenspel kan je allerlei wincombinaties maken van 3 symbolen. De prijsverdeling hiervan vind je rechts op de gokkast. Houd er wel rekening mee dat je steeds 1 credit van het basisspel gebruikt bij het spelen van het bovenspel. 

Bij de IncaGold gokkast kan je meteen het bovenspel spelen wat bij veel andere kasten niet het geval is. Dit kost je natuurlijk meer punten, maar daar is de beloning ook naar als je wint ! Met zijn 5 rollen beneden en 6 rollen boven is het met de IncaGold gokkast mogelijk om 20 winlijnen tegelijk te spelen. Kies dus je inzet, en zoek naar goud op deze geweldige fruitmachine !