≡ Menu

Gold Lab gokkast

Gold Lab gokkast QuickspinQuickspin heeft de gokkast Gold Lab ontwikkeld met 25 winlijnen en een uitkeringspercentage van 96,09%. Er zijn diverse gratis spins aanwezig, met extra Wilds en re-spins. Je wordt tijdens het spel meegenomen naar het laboratorium van een jonge maar zeer briljante wetenschapper. Er wordt hier veel onderzocht en geprobeerd tot er goud uit naar voren komt.

Het is een vrolijke gokkast, met veel leuke bonusronden. Hoe verder je op de gokkast komt, hoe meer spins en Wilds je tegen gaat komen. Hoe meer Wilds je hebt, hoe hoger de uitbetalingen zullen zijn. Het kan dus iedere ronde weer erg spannend worden, alleen maar hopen dat je een beetje geluk hebt en dan nagaat welke winst dat wordt. Alle gokkasten van Quickspin staan er om bekend dat ze eens geprobeerd moeten worden.

Ga ook Gold Lab spelen voor het winnen van prijzen!

Werkwijze Gold Lab gokkast

De gokkast bevat vaste winlijnen en dat wil zeggen dat je deze dus niet zelf in kunt stellen. De minimale inzet op deze gokkast is €0,10 en er kan gespeeld worden met maximaal €100. Als je naar het spel kijkt dan zie je veel juwelen, Wilds en bekers met chemicaliën. De jonge wetenschapper blijft experimenteren totdat hij het goud heeft uitgevonden. Op deze gokkast kun je rekenen op hoge uitbetalingen. 5 Wilds op een actieve lijn geven je recht op 8x de totale winst. Dan is er nog de rode edelsteen en dan krijg je 6x je totale inzet. Bij de paarse juwelen krijg je 5x je totale inzet. Er zijn ook nog een paar bekers aanwezig, maar deze zijn veel minder waard. Maar ze nemen wel een belangrijke rol in op de gokkast. Er zijn speciale bekers die de gratis bonus ronde kunnen activeren.

Gold Lab gokkast spelen online

Diverse bonussen

Er geldt op deze gokkast online een zeer leuke bonus. De bonus bestaat uit een gratis spins bonus met extra Wilds en re-spins. Als je het voor elkaar krijgt om 3 Scatters te verzamelen van één van de 4 speciale bekers dan zie je de Golden Bonus. Hierbij worden de symbolen direct omgezet in Wilds. Gedurende de rest van de gratis spins blijven de Wilds actief. Maar dat is nog niet alles want je wint ook nog 4 gratis spins. Als je namelijk tijdens de spins nieuwe speciale bekers ziet, dan zullen deze ook om worden gezet naar Golden Wilds. Daardoor kunnen de winsten nog hoger oplopen. Het is goed dat je bent voorbereid op wat je tijdens het spel tegen kunt komen. Daarom is oefenen een goede kans en dan kun je ook de bonussen al tegen komen. Hierdoor weet jij wat ze je kunnen brengen en waarom de gokkast een must is!

Gratis of voor geld

Gold Lab is een gokkast die uiteraard ook gratis en voor geld gespeeld kan worden. Wanneer je de keuze maakt om gratis te spelen krijg je van het casino virtueel tegoed en met dat bedrag kun jij het spel proberen. Je loopt hierdoor geen enkel risico om geld te verliezen, maar je kunt wel de speelomgeving verkennen. Raadpleeg ook de prijzentabel om te zien welke symbolen je nodig hebt en welke prijzen er dan gewonnen kunnen worden. Jouw inzet is ook mede bepalend voor welke prijs je krijgt uitgekeerd. Als het je goed bevalt kan er met geld worden gespeeld en daarvoor dien je eerst een spelersaccount aan te maken en geld te storten. Dit is allemaal zo gebeurd en daarom kun je gokken op videoslots wanneer je maar wilt (online en mobiel).