≡ Menu

Fruit Case

Naar Gokkast Top 20Fruit is natuurlijk een veel gekozen onderwerp voor fruitautomaten. De fruitmachines hebben de naam eigenlijk te danken aan het fruit. En nu is het tijd voor de Fruit Case videoslot. Een gokkast fruitcasewaar je veel vers fruit ziet verschijnen over de verschillende banden over het scherm. Het fruit wordt vermalen en levert je dan een zoete winst op. Het is mooi om te ontdekken hoe je van fruit lekker jam kunt maken en hier vele credits mee zult winnen. Er zijn verschillende wild symbolen om nog gemakkelijker een mooie prijs te winnen bij de Fruit Case!

Kroon knop
V&J knop

Veel mogelijkheden bij de Fruit Case

De Fruit Case kent vijf wielen en heeft twintig win lijnen. Het is een online gokkast met gratis ronden en volop verschillende wild symbolen. Ook is er een wild multiplier bij de Fruit Case. Het is mogelijk om op een tot tien niveaus in te zetten. Je bepaalt zelf hoeveel je wilt inzetten en wilt ontdekken. Met de wild multiplier kun je maximaal acht keer de normale winst winnen. Er zijn volop symbolen om een mooie prijs te winnen. Ook bij de free falls worden de prijzen met een factor acht vermenigvuldigd.

Lekker op de automatische piloot. Je kunt bij de fruit case slot machine ook op de autopiloot spelen. Je stelt de autoplay opties in om zo snel en gemakkelijk meerdere ronden achter elkaar te spelen. Je kunt trouwens iedere keer als je wint het automatische spelen onderbreken. Zo kun je zien welke prijs je hebt gewonnen om hierna weer verder te gaan met het spel.

Ontdek deze video slot en ontdek welke prijzen jij er kunt winnen. Wij wensen je veel succes en speelplezier toe en je krijgt zeker geen spijt van het bezoeken van de Fruit Case!

Club 2000club 2000
Simply WildSimply Wild
Gonzo’s QuestGonzo's Quest
Random RunnerRandom Runner