≡ Menu

Fields of Fortune gokkast

Fields of Fortune gokkast spelenPlaytech heeft verschillende gokkasten ontwikkeld, één daarvan is Fields of Fortune. Het is een spel met 25 winlijnen en een uitkeringspercentage van 96,22%. Je wordt op de gokkast meegenomen naar de velden op het platteland. Er zijn 5 rollen aanwezig en verder kan het erg spannend worden. Waarom? Omdat er 2 verschillende manieren zijn om in te zetten. Je mag namelijk alle 25 winlijnen spelen zonder een Power Scatter Bet. Je betaalt dan gewoon de muntwaarde x25 per draai. Maar je kunt ook met Power Scatter Bet spelen en dan gelden er andere inzetten. Daar wordt hieronder meer over uitgelegd.

Power Scatter Bet

Er geldt een speciale functie en dat is de Power Scatter Bet op de gokkast. Een draai is dan 2x zo duur, maar je hebt daarbij wel een grotere kans dat je een bonusspel gaat activeren. Ook wordt er meer uitbetaald wanneer dat je deze feature hebt geactiveerd. Bij de functie mogen de Scatters één plek boven of onder de rollen vallen en dan tellen ze ook nog mee. Dit vergroot dus ook de kans dat je gaat winnen.

Symbolen en meer

Er zijn op deze online gokkast verschillende symbolen actief waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Zo zijn er 3 bloemen en dit zijn de hoge symbolen, het zijn de blauwgroene vleesetende bloem, een goudgekleurde leeuwbloem en nog een paarse drakenbloem. In het bonusspel kunnen deze Wild worden en dan komt de ware aard naar boven. Ze kunnen dan de scherpe tanden laten zien en dat kan wel eens erg spannend worden. Er zijn ook lage symbolen en dat zijn wortels die de vorm hebben van de kaartsymbolen. Je ziet in het midden van je scherm wel eens een rode bloem verschijnen en dat is een Expanding Wild. Hij kan in bloei komen en dan een extra winnende combinatie vormen.

Fields of Fortune gokkast

Om een goed beeld te krijgen van de symbolen die je kunt verzamelen en welke winsten je krijgt, kun je de prijzentabel openen. Je ziet dan ook hoeveel symbolen je nodig hebt. Jouw inzet is ook medebepalend voor hoeveel winst je krijgt uitgekeerd. Hoe hoger jouw inleg hoe hoger de uitbetaling zal zijn bij een behaalde winst.

Gratis spins bonus

Er is op de gokkast een gratis spins bonus actief en als je 3 of meer bonus symbolen krijgt kun jij deze activeren. Deze kan herkend worden als de vogelverschrikker. Vanaf dat moment heb jij de keuze uit 2 bonussen en dat zijn de Carrot Spins Bonus en de Parsnip Spins bonus. Dit leggen we je uiteraard uit. Als je de Carrot Spins Bonus kiest dan wil dat zeggen dat iedere keer wanneer er op de 5e rol een Scatter komt, dat dan de vermenigvuldiger wordt verhoogd, tot maximaal 5x. Je kunt dus erg veel spins verdienen. Je zou ook voor de Parsnip Spins Bonus kunnen kiezen en ook dan kun je veel gratis spins verdienen. Wanneer dat er dan namelijk een Scatter valt, wordt er iedere keer een ander hoog symbool Wild tijdens de rest van de gratis spins.

Voor geld spelen

Gokkasten kunnen meestal gratis en voor geld worden gespeeld. Fields of Fortune kan gespeeld worden vanaf een minimale inzet van €0,50 en met maximaal €250 per ronde. Het is een gokkast die je echt eens gespeeld wilt hebben en het kan ook al vanaf €0,25 als je de Power Scatter Bet niet hebt geactiveerd. Het zorgt ervoor dat het spel toegankelijk is voor alle spelers, ongeacht het budget. Ook spelers die graag eens voor wat meer geld een gokje willen wagen, komen er niets tekort.