≡ Menu

Fat Lady Sings gokkast

Fat Lady Sings gokkastHeb je ooit een dikke dame horen zingen? Met deze vermakelijke Fat Lady Sings gokkast van het team van Microgaming wil je haar niet horen stoppen met zingen. Deze vrolijke en karakteristieke dame helpt je bij het binnenslepen van verschillende aantrekkelijke prijzen. Met een overzichtelijk speelveld en eenvoudige graphics probeert de software provider eens iets nieuws in de wereld van online casino gaming te brengen. We vertellen je meer over de algemene slot details en wat je kunt verwachten wanneer het gaat om bonusfeatures op deze Fat Lady Sings gokkast.

Beschrijving gokkast

Het speelveld van de Fat Lady Sings gokkast bestaat uit 5 rollen en telt 3 rijen met symbolen. Daarnaast zijn er in totaal 25 winlijnen aanwezig waarop je de winnende combinaties van matchende symbolen dient te laten draaien. De minimale inzet die je kunt gebruiken op deze slotgame komt neer op €0,01 per spin en per geactiveerde winlijn. Je kunt dit bedrag ophogen tot een maximum inzet van €1,25 per spin en per geactiveerde winlijn. Deze verschillende mogelijkheden voor het kiezen van een inzet die het beste bij jou en jouw budget past, zorgt ervoor dat deze slot te spelen is voor zowel spelers met een klein budget als spelers die liever iets meer risico nemen bij het laten draaien van de rollen.

De symbolen die je op de rollen voorbij zult zien komen bestaan onder andere uit de verschillende bekende kaartsymbolen als J, Q, K en A. Zij representeren de symbolen van lagere waarde. Daarnaast zijn er natuurlijk ook verschillende karakters op de rollen afgebeeld die geheel binnen het thema van deze online gokkast passen. Deze symbolen hebben in een winnende combinatie van dezelfde symbolen een hogere waarde ten opzichte van de kaartsymbolen. Om meer te weten te komen over de exacte waarde van de verschillende aanwezige symbolen en de winst die zij opbrengen bij het draaien van een winnende combinatie, kan je de uitbetalingstabel op het spel zelf raadplegen.

Fat Lady Sings slot

Diverse bonusfeatures helpen je verder

Het Wild symbool op de Fat Lady Sings gokkast is de dikke dame in hoogst eigen persoon. Deze Wild zal elk ander regulier op de rollen kunnen vervangen. Dit om je zo te helpen gemakkelijker winnende combinaties van symbolen te maken op één van de geactiveerde winlijnen. Deze kunnen daardoor een prijs opleveren. Houd er hierbij rekening mee dat de Wilds alleen reguliere symbolen kunnen vervangen. Deze gelden dus niet voor de bonussymbolen van dit spel.

Wanneer je het voor elkaar krijgt om minimaal 3 Scatter symbolen op het speelveld weet te draaien welke worden gerepresenteerd door maskers met emoties? Dan verdien je een aantal gratis spins om de rollen mee te laten draaien. Nadat je voldoende Scatters op de rollen hebt krijg je de keuze. Je moet kiezen tussen drie verschillende glazen: laag, middel en hoog. De operazangeres zal vervolgens gaan zingen en daarbij één of meerdere van de glazen laten breken. Dit zal de hoeveelheid gratis spins bepalen. Daarnaast zal het ook een bepaalde vermenigvuldiger opleveren. Als laatste is er nog de Viking operazangeres. Zij zal een groot aantal van de symbolen vermorzelen en daarbij een vermenigvuldiger tot wel 5x geven.

Fat Lady Sings ervaringen

De afbeeldingen op de rollen van de Fat Lady Sings gokkast zien er misschien niet zo gelikt en modern uit als je gewend bent. De slot op zich biedt toch zeker een bepaalde aantrekkingskracht voor slotliefhebbers. Het vermakelijke operathema en de interessante bonusfeatures met verschillende mogelijkheden om gratis spins en vermenigvuldigers te winnen? Die maken het zeker een gokkast om zelf eens uit te proberen.