≡ Menu

Big Timer

Speel Big Timer full screen | Terug naar Fruits4real | Naar Gokkast Top 20

Logo Fruit4RealDe Big Timer jackpot online gokkast heeft je veel te bieden. Er zijn drie rollen beneden en ook drie rollen boven. Op de bovenste rollen kun je op vijf verschillende win lijnen een mooie prijs winnen. Ook zie je direct op de Big Timer jackpot welke prijzen je kunt winnen. Drie keer het jackpot symbool op de bovenste rollen betekent dat je de jackpot hebt gewonnen. En dat is natuurlijk geweldig! Toch? Of denk je hier anders over? We kunnen het ons bijna niet voorstellen. Wie wil er nu geen mooie prijzen?

Gemak dient de mens

Je kunt bij de Big Timer jackpot een of twee rollen vastzetten. Je kunt ook een derde rol vastzetten, maar daar zien we het nut niet van in. Het is echter wel mogelijk. Ook kun je met een autoplay functie meerdere ronden achter elkaar spelen. Dit is wel gemakkelijk voor veel mensen, die graag wat anders doen dan steeds op de start knop te drukken. Met de kies spel knop kun je naar de bovenste drie rollen gaan om daar te spelen.

Kies voor een leuke tijd en kies voor de Big Timer jackpot. Het is een mooie fruitautomaat. Zeker als je vroeger graag plaatsnam achter een van de gokkasten in een cafetaria of kroeg dan zul je hier van houden. Het brengt je helemaal weer terug naar die tijd. Ook weet de Big Timer jackpot fruitautomaat je helemaal in de juiste sfeer te brengen.

Demolition SquadDemolition Squad
Deep Bleu SeaDeep Bleu Sea
StarburstStarburst
Lucky 8 LineLucky 8 Line