≡ Menu

Wild Witches

Naar Gokkast Top 20


Er zijn volop heksen, magie, drankjes en betoveringen bij de Wild Witches videoslot. Er zijn kleurrijke exotische heksen en ook tal van andere symbolen. Ontdek welke mooie prijzen ook u in de wacht kunt slepen. Dit samen met de wild jokers en wild vervangers zorgt ervoor dat je een mooie tijd kunt hebben bij deze onlinegokkast. Zet in op een van de vier verschillende niveaus en ontdek wat er allemaal kan.

Kroon knop

V&J knop

Dubbele winst bij Wild Witches

wild_wiches Als de wild symbolen andere symbolen vervangen dan krijg je niet alleen de winst, maar ook nog eens de dubbele winst! Er is een witchy wild symbool op de derde rol en ook een golden wild vervanger. Je kunt tot maar liefst vier keer de normale prijzen winnen. Ook is er een scatter winst en natuurlijk kent de Wild Witches online slot machine ook free spins. Dit gebeurt als er drie of meer scatter symbolen op de rollen verschijnen. Als je een prijs wint tijdens deze free spins bij de Wild Witches slot machine dan krijg je ook nog meer uitgekeerd dan normaal.

Kies voor een leuke tijd! Kies voor de Wild Witches gokautomaat. De mooie effecten en animaties en ook de uitstekende kansen om een prijs te winnen maakt dit tot een top slot machine. Wacht daarom niet langer en bezoek de Wild Witches slots gewoon. Je kunt trouwens ook zonder je eigen geld in te zetten starten met spelen. Zo hoef je geen onnodige fouten te maken, omdat je de regels van het spel niet goed genoeg kende.

milly_casinoknop2

Club 2000club 2000
Icy WondersIcy Wonders
SuperflushSuperflush
BeachBeach