≡ Menu

Wild Rockets

Naar Gokkast Top 20


De Wild Rockets is een erg mooi gemaakte gokkast. Het is mooi om te zien hoe je bij deze fruitautomaat op meer dan zevenhonderd twintig manieren kunt winnen. wild-rocketsHet was de eerste online videoslot van Net Entertainment die dit mogelijk maakte. Het belangrijkste element zijn de de Wild Rockets welke op de rollen twee, drie en vier verschijnen. Er zijn vele nieuwe functies ingebouwd in deze online slotmachine. Dit alles in combinatie met hoogstaande animaties zorgen voor een geweldige gokautomaat. Zeker als je weet dat Net Entertainment alleen maar de hoogste kwaliteit biedt.

Kroon knop
V&J knop

Wild Rockets zijn leuk

Met vijf wielen en dus zevenhonderd twintig manieren om te winnen met volop free spins en wild vervangingen maak je volop kans om een mooie prijs te winnen. De online video slot machine Wild Rockets kent trouwens ook de Win Both Ways functie! Je krijgt niet alleen prijzen als ze van links naar rechts een goede combinatie bieden, maar ook van rechts naar links. Je kunt trouwens op vier niveaus inzetten. Per niveau kun je vijftig munten inzetten. Ook bepaal je natuurlijk zelf de muntwaarde.

Een dubbele uitbetaling krijgen? Als je op de rollen vijf de gelijke symbolen ziet van links naar rechts en van rechts naar links dan geld de Win Both Ways. Je krijgt dus van beide kanten uitbetaald en je krijgt bij vijf gelijke symbolen dubbel de normale winst uitbetaald. En dat is natuurlijk wel heerlijk.

Waarom wachten? Er is eigenlijk geen goede reden te bedenken waarom je niet een keer een ronde op de Wild Rockets automaat zou spelen. Je kunt zelfs zonder geld in te zetten een paar ronden spelen. Natuurlijk is de spanning dan wat minder, maar je kunt al wel ontdekken hoe alle regels gelden en welke sterke effecten deze online gokkast te bieden heeft. Bezoek de Wild Rockets online video slot machine gewoon! Je krijgt er zeker geen spijt van.

milly_casinoknop2

Club 2000club 2000
Icy WondersIcy Wonders
Reel RushReel Rush
Arabian NightsArabian Nights