≡ Menu

Wild-O-Tron 3000 gokkast Netent

Wild O Tron 3000 gokkast NetentNetent staat er om bekend dat zij iedere maand een nieuwe gokkast op de markt brengen en deze keer is dat Wild-O-Tron 3000. Het is een gokkast met 20 winlijnen en je kunt er echt mooie prijzen winnen.

Dit is ook de reden dat wij je er graag meer over vertellen. Ons bericht zal je dan ook meer duidelijkheid geven over deze nieuwe gokkast en dan kun jij ook bekijken wanneer je een gokje gaat wagen en met welk bedrag.

Klik hier om deze online gokkast te spelen!

Over de gokkast

De gokkast neemt je mee naar de wereld vol robots en machines. Dit kan wel eens heel wat spanning met zich meebrengen maar daar ga je vast en zeker wat moois door ervaren! Het is gokkast die erg eenvoudig werkt. Er zijn 5 rollen aanwezig met 3 rijen symbolen. De winlijnen, alle 20, staan vast en daar kun je dan dus ook niet van afwijken. Er zijn ook meerdere symbolen aanwezig en om daar een goed beeld van te krijgen kun je het beste de prijzentabel bekijken. Zo zie je namelijk welke prijzen je kunt winnen en hoeveel symbolen je daarvoor nodig hebt. Het gaat er om dat je 7 verschillende robots ziet en een Wild. De robots zijn allemaal stacked. Als je 5 Wilds hebt verzameld dan krijg je 500 munten op een actieve winlijn en als je je scherm helemaal vol hebt dan kun je 10.000 munten verdienen. Als je dan maximaal speelt dan heb je dus een flink bedrag bij elkaar gespeeld!

Wild o Tron 3000 gokkast spelen

Bonusspel Wild-O-Tron 3000

Er is een mooi bonusspel aanwezig op de gokkast Wild-O-Tron 3000. Er zijn extra Wilds aanwezig en dit kan zorgen voor heel hoge winsten. Het kan extra spannend worden wanneer dat de machine aan de rechterkant van het scherm tot leven komt. Robots kunnen dan namelijk tot een Wild worden getransformeerd en dan kun je minimaal 1 tot 6 robots zien die als Wild worden getransformeerd. Het kunnen heel mooie winsten zijn die dan behaald kunnen worden en die spanning wil je maar al te graag beleven!

Voor geld gokken

Het is mogelijk om de gokkast Wild-O-Tron 3000 met geld te spelen. Dit kan al vanaf €0,20 per draai en dan met maximaal €200 per draai. Er geldt een uitkeringspercentage van 96.01% dus de kans dat je wat moois gaat winnen is erg groot! Let er op dat het altijd verantwoord is en dat er alleen wordt gespeeld met geld wat je echt kan missen, dan weet je zeker dat het mis kan gaan en dat je geniet van het speelmoment.

Wild-O-Tron 3000 mobiel

Nog een andere optie die je hebt is de gokkast Wild-O-Tron 3000 mobiel spelen. Dit geeft jou als speler een groot aantal voordelen, want daardoor kun je namelijk een gokje wagen waar en wanneer je maar wilt. Ervaar daarom ook wat jouw winstkansen zijn als je dat gaat proberen, maar onthoud wel goed dat je altijd geluk nodig hebt! Bij Netent ga je in ieder geval niets tekort komen en je gaat een goede spelervaring krijgen als je Wild-O-Tron 3000 gaat proberen.