≡ Menu

Voodoo Vibes

Naar Gokkast Top 20


De videoslot Voodoo Vibes kent vijf wielen en heeft vijfentwintig win lijnen. Je kunt zelf de muntwaarde bepalen en een tot vier munten per lijn inzetten. Dit betekent dat je maximaal honderd credits per ronde kunt inzetten. En deze honderd punten kunnen je mooie prijzen opleveren.

Voodoo Vibes, een video slot machine vol mysterie

Als je ervoor kiest om naar de Voodoo Vibes gokkast te gaan dan krijg je volop te maken met de voodoo en voodoo cultuur. Misschien dat je er niet zo van houdt. Het biedt je echter een wereld vol met mysterie en raadsels aan. De voodoo cultuur gaat gesluierd in het onbekende. Met de vele vreemde symbolen en donkere onderdelen raak je al snel helemaal betoverd van deze fruitautomaat.


VoodooVibesAls je de ratelslang op je scherm ziet in een van de rollen dan heb je het scatter symbool te pakken. Al je winsten worden dan vermenigvuldigd. Als je vijf scatter symbolen ziet dan kan je winst maar liefst tot honderd keer vermenigvuldigd worden. Ook krijg je tien free spins toegekend. Het is dus een keertje erg leuk en goed om een ratelslang te zien. Tenminste op de rollen van de online video slot machine Voodoo Vibes.

Je hebt zelf alles in de hand! Jij zit achter de knoppen en je kunt zelf bepalen hoeveel je gaat inzetten bij de verschillende ronden die je speelt op de Voodoo Vibes. Ook kun je de instellingen met betrekking tot het volume en de geluidseffecten zelf bepalen. Daarnaast kies je zelf de muntwaarde, mogelijk de autoplay of de max bet. Vervolgens druk je op de play knop om te ontdekken of je wint of verliest! Veel geluk bij het spelen op de Voodoo Vibes gokkast. Dat je betoverende prijzen mag winnen! Veel succes.

milly_casinoknop2

Club 2000club 2000
StarburstStarburst
Reel RushReel Rush
Arabian NightsArabian Nights