≡ Menu

Vikings Go Berzerk spelen

Vikings Go Berzerk gokkastHeb je al kennisgemaakt met de gokkast Vikings Go Berzerk van Yggdrasil Gaming? Je hebt hierbij vijf rollen en 25 winlijnen. Deze slot is gebaseerd op de heroïsche en stoere Viking beschaving van vroeger. Het is een prachtig spel om te zien en je kunt hier nu kennis mee maken, zowel gratis als voor geld. De wild mag uiteraard niet ontbreken bij deze gokkast. Als je een wild op je scherm krijgt dan kunnen deze ieder symbool vervangen en zo een zo hoog mogelijk winnende combinatie maken. Hierdoor heb jij een grotere kans om winst te maken en free spins te verdienen. Je hebt bij de gokkast Vikings Go Berzerk wel vijf verschillende soorten free spins. Dit zijn de Free Spin Mode, de Pre-Free Spins Bonus, de Treasure Chests, de Rage Meters en de Berzerk Free Spins. Kom snel ontdekken wat deze gokkast jou te bieden heeft.

Free spins symbolen

Als je drie dezelfde free spins symbolen hebt, dan krijg je de Free spins modus. Je kunt tijdens de modus proberen om de Vikingen van de symbolen zee-beesten te bestrijden wanneer dat deze in je scherm aanwezig zijn. Wanneer dat je gaat lukken dan zullen de Viking symbolen voor de resterende free spins veranderen in Wilds. Bij de Pre-Free spins bonus heb je eerst drie free spins symbolen nodig in je scherm. Dan zijn er nog de treasure chests, de schatkisten, en deze zie je op de vierde rol en daarbij zijn er gratis spins, coin wins of andere dingen aanwezig. Je komt de gouden schatkisten alleen tegen op de rollen rechts. Daar kun je heel goede prijzen mee verdienen.

Vikings Go Berzerk gokkast spelen

Er is nog een Berzerk free spins bonus. Als je viking deze modus in ingaat, dan krijg je gratis spins. Zie je tijdens deze free spins een viking? Dan verslaat deze de zee beesten als hij wordt aangevallen. Iedere keer als jij de goede viking in je scherm terug ziet keren tijdens de free spins modus dan worden de symbolen omgetoverd in Wilds. Dan is er nog de Ragnarök free spins bonus. Als je deze tegenkomt dan krijgen alle viking symbolen de Berzerk status. Hierdoor is het voor jou gemakkelijk om je scherm te vullen met Wilds. Hierdoor heb je echt hele grote kansen om te winnen. Zorg dat je nu ook een gokje gaat wagen en er achter gaat komen wat deze gokkast met jou gaat doen. Spanning is er nog genoeg en free spins ook. Dit wordt jouw kans bij Vikings Go Berzerk.

Gratis of voor geld spelen?

Als je kennis wil maken met Vikings Go Berzerk van Yggdrasil is het aan te raden om de gokkast gratis te spelen. Je maakt dan kennis met de gokkast en ziet welke symbolen je nodig hebt op de rollen om te winnen. Als je eenmaal weet hoe het werkt, dan kun je een spelersaccount aanmaken, geld storten en dan met geld Vikings Go Berzerk spelen. Hoeveel je gaat storten beslis je zelf. Als het de eerste storting is? Dan krijg je nog een leuke welkomstbonus van het casino en kun je nog langer voor geld spelen.

Het is belangrijk dat je verantwoord blijft spelen. Dat kan alleen als je met geld speelt wat je echt kunt missen. Zorg dat jij die keuze nu ook maakt en oefen daarom eerst met de gokkast Vikings Go Berzerk en speel als je echt veel geluk hebt en je kunt het geld missen eens voor geld mee. Er staan heel mooie prijzen voor je klaar. Bij Yggdrasil kun je snel in de prijzen vallen, dus waar wacht je nog op? Spelen maar en geniet van wat de gokkast Vikings Go Berzerk je te bieden heeft.